Quantcast

Nuo praėjusios savaitės pradžios Lietuvoje nuskendo 18 žmonių

  • Teksto dydis:

Trečiadienį ugniagesiai gavo pranešimus apie du nuskendusius žmones, iš viso per nepilnas vienuolika dienų jau nuskendo 18 žmonių, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Trečiadienį iki darbo dienos pabaigos ugniagesiai-gelbėtojai gavo du pranešimus apie nuskendusius žmones.

Vidurdienį Tauragės rajono Lauksargių seniūnijoje, Griežpelkių 1-ajame kaime, gyventojai pranešė apie tvenkinyje paskendusį vyriškį. Atlikę žvalgybą, ugniagesiai iš tvenkinio ištraukė 1965 metais gimusį vyriškį be gyvybės ženklų.

14 val. Klaipėdos rajono Kairių kaimo Vilhelmo kanale gyventojai pamatė plūduriuojantį kūną - į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai paprašė ugniagesių pagalbos. Skenduolio tapatybė nustatinėjama, pranešama, kad tai - vyras.

Antradienį nuskendo penki žmonės. Skaičiuojant nuo liepos 20-osios aukų vandenyje skaičius siekia 18.

Nuo liepos 20-osios iki liepos 30-osios ugniagesiams gelbėtojams taip pat teko gesinti 422 gaisus, pernai per tą patį laiką - 270. Daugiausia gaisrų šiuo metu kilo atvirose teritorijose (178). Dažniausia liepsnoja pievos – 84 gaisrai, miškai ir miško paklotė – 17 gaisrų. Ugniagesiams per šį laiką teko skubėti gesinti ir 56 gyvenamosios paskirties pastatus. Šių gaisrų metu sužalojimus patyrė du žmonės, aukų pavyko išvengti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arvydas damijonaitis

arvydas damijonaitis portretas
GYVYBIŠKAI SVARBI INFORMACIJA: Žmonės skęsta dėl vienos pagrindinės priežasties.Mažas lašelis vandens papuola į bronchus,automatiškai blokuojamas (išsijungia) smegenyse esantis plaučiu oro įkvėpimo centras.Žmogus negali įkvėpti oro ir per 2 minutes uždusta.Jeigu nori gyventi, reikia žinoti KAIP ĮJUNGTI PLAUČIŲ ORO ĮKVĖPIMO CENTRĄ. Reikia 10 sekundžių apvirsti (žemyn galva), tik tada įkvėpimo centras įsijungs,galėsit įkvėpti oro kai vėl iškilsit į paviršių.Arvydas Damijonaitis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių