Quantcast

Iš namų be telefono išėjusi moteris ant kojų sukėlė policiją

  • Teksto dydis:

Iš namų be telefono išėjusi moteris ant kojų sukėlė artimuosius ir Alytaus apskrities policininkus.

Pirmadienio rytą Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaukė susirūpinusio sūnaus pranešimo dėl iš namų išėjusios ir dingusios 56 metų motinos. Vyras namuose pasigedo nemažo kiekio vaistų ir baiminosi dėl motinos gyvybės ir ketinimų, todėl po nesėkmingų mėginimų pačiam surasti motiną, kreipėsi į pareigūnus.

Policijos pareigūnai nedelsiant ėmėsi paieškos veiksmų: apžiūrėję gyvenamąją vietą. Apklausę kaimynus ir seniūnijos darbuotojus, jie apžiūrėjo dažniausiai moters lankomas vietoves, artimiausias apylinkes. Po pirminių veiksmų buvo pasitelkti kolegos iš Alytaus ir kinologas Rytis su tarnybiniu šunimi Koksu.

Nors vietovė jau buvo apžiūrėta, tačiau jautri šuns uoslė aptiko pėdsakus ir jau vidudienį moteris buvo rasta pievose maždaug 300 m nuo namų.

Kaip pranešė policija, dingusioji tikino, kad neturėjo jokių blogų ketinimų ir išėjo tiesiog pasivaikščioti. Susirūpinę pareigūnai įsitikinę, kad moteriai medikų pagalbos nereikia, dar ilgokai bendravo su sūnumi ir motina, įsitikino, kad nėra smurtaujama šeimoje.

Paaiškėjo, kad moteris paliko mobiliojo ryšio telefoną namuose, nes jis užsiblokavo ir ji negalėjo juo toliau naudotis. Pareigūnai atblokavo telefoną, pakeitė nustatymus, kad moteris ateityje neturėtų tokių problemų ir įpareigojo visada jį nešiotis su savimi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
ta moteris ir sunus prasigere ir tinginiai ji isejo sraigiauti o sunus pribudo ir nerado motinos todel pamane kad ji nusizude. Vaidenasi jiems jau.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių