Quantcast

Marijampolės rajone susidūrė sunkvežimis ir „Audi A3“, sužaloti du žmonės (papildyta)

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą Marijampolės rajone susidūrus sunkvežimiui ir lengvajam automobiliui nukentėjo du žmonės.

Pirminiais Marijampolės apskrities policijos duomenimis, apie 8.57 val. gautas pranešimas, jog kelyje Mauručiai-Vinčai-Puskelniai, prie Sasnavos sankryžos, susidūrė sunkvežimis ir lengvasis automobilis.

Kaip manoma, nuo Kauno pusės važiavęs sunkvežimis „Mercedes Benz“ suko į kairę ir nepraleido tiesiai nuo Marijampolės pusės važiavusio lengvojo automobilio „Audi A3“.

Eismo įvykio metu sužaloti lengvojo automobilio 59-erių metų vairuotojas ir 60-ies metų keleivis, jie nuvežti Marijampolės ligoninę.

Sunkvežimis priklauso įmonei registruotai Alytuje, jo 56-erių metų vairuotojas eismo įvykio metu nenukentėjo.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jau ir čia

Jau ir čia portretas
veikia šv.Antano lenciūgėlis... blt !

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių