Quantcast

Latvijoje sumuštas žinomas laidų vedėjas E. Žičkus

  • Teksto dydis:

Kaimyninėje Latvijoje, pačiame Rygos centre, penktadienį švenčiantis Jonines, sumuštas žinomas Lietuvos laidų vedėjas ir prodiuseris Edvardas Žičkus.

Žinomas televizijos veidas tvirtina ilgai galvojęs, ar  verta rašyti apie šį incidentą, ir vis dėlto nusprendė įvykį paviešinti. 

Konfliktas Rygos centre įsiplieskė dėl tautybės. Garsų prodiuserį ir jo draugus užpuolė net keli vyrai. „Nuskeltas dantis, šiek tiek prakirsta lūpa, skaudantis žandikaulis ir kažkiek užgauta siela. Kas nutiko? Net sunku "nupiešti" tą situaciją. Užkliuvom vien dėl... tautybės... Kelios gorilos daužė per veidą, spardė, mušė net moterį“, – socialiniame tinkle nemalonaus įvykio padarinius aprašo žinomas laidų vedėjas.

Bet labiausiai E. Žičkų įskaudino ne smurtas ir sukeltas fizinis skausmas, o praeivių abejingumas.  Neatsirado nė vieno incidentą mačiusio žmogaus, kuris būtų puolęs padėti: „Bet marozų yra visur. Ir ne apie juos noriu parašyt, o apie abejingumą greta buvusių žmonių. O jų tikrai iki užpuolimo akimirkos netrūko. O tada – visi pabėgo, šoko į mašinas, lėkė pro duris. Niekas nereagavo, nepadėjo, nekvietė policijos. Vienok, pats Rygos centras... Liūdna. Ne dėl skausmo, o dėl žmogiškumo nebuvimo.“ 

Po užpuolimo Rygos centre E. Žičkus prisiminė prieš kelis mėnesius įvykusį incidentą Varšuvoje, kurio liudininku tapo ir jis pats. Su bičiuliais pamatę mušamą vyrą jie suskubo jo ginti, neišsigandę net užpuolikų su lazdomis: „Prieš kelis mėnesius Varšuvoje su draugais puolėm ginti mušamo vyro, o ten ir lazdos dalyvavo, ir kumščiai, bet gynėm, nes kitaip negalima. Manau, kad visi neleistume skriausti kito mūsų akivaizdoj, bet, pasirodo, abejingumas būna stipresnis smūgis nei kulokas. O juk taip tikrai neturėtų būti. NEBŪKIM ABEJINGI!!!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

juze

juze portretas
gaidzius i vistide o ne i gatve

Taip

Taip portretas
yra gi kvailų žmonių...Pasakoja Jums apie žiaurumą, o Jūs pezate apie orientacijas...Tikrai kažkas negerai su smegenim...atsipeikėkite.

jonas

jonas portretas
Nemegstu gaidziu kurie turi seimas ir vaiku,uzmusti ji galejo,iskastruoti su pagaliu per subinaite uroda
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių