Quantcast

Latvijoje – kraupi lietuvio sukelta avarija, žuvo žmogus, dar du – sužeisti

  • Teksto dydis:

Birželio 7 dieną kaimyninėje Latvijoje įvyko kraupi avarija, kurios kaltininkas – lietuvis. Nelaimės metu žuvo žmogus, praneša tvnet.lv.

Latvijos žiniasklaidoje rašoma, kad avarija Talino plente  įvyko ketvirtadienio vakarą. Vilkiką „Volvo“ vairuojantis lietuvis nesuvaldė transporto priemonės. Ji smarkiai rėžėsi į stovintį automobilį „Hyundai“, o pastarasis taranavo „Audi“. Šis atsitrenkė į lengvąjį BMW markės automobilį, toliau sekė pastarojo smūgis į vilkiką estiškais numeriais.

Tvnet.lv praneša, kad, remiantis pirminiais duomenimis, visos eismo įvykyje dalyvavusios transporto priemonės stovėjo eilėje prie šviesoforo. Manoma, kad „Volvo“ vairuotojas nespėjo laiku sustabdyti vilkiko.  

Avarijos metu žuvo automobilį „Hyundai“ vairavęs Latvijos pilietis. Kitus du lengvuosius automobilius vairavę Estijos ir Baltarusijos piliečiai taip pat sužaloti, vilkikų vairuotojams medikų pagalbos neprireikė.

Pirminiais duomenimis, abu vilkikų vairuotojai buvo blaivūs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
labai idomu,kodel rokiskio pacientai gali internetu naudotis ir komentarus rasineti ? jei gydotes ,tai ir gydykites toliau,o ne internete reiskites

Sanciu,Kibiras,,

Sanciu,Kibiras,, portretas
Tai cia ne stabde,bet dar,,gaza,,spaude,jei taip sutryne

jonc

jonc portretas
Ka reiskia ATVAZINEJANCIO VILKIKO vairuotojas,jis ka ,daug kartu atvAzinejo ir viena kart ivaziavo?na pasakykit man,kur cia fintas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių