Quantcast

Kriminalas Josvainiuose: vyras nuskendo, brisdamas per Šušvę, ar buvo nuskandintas?

  • Teksto dydis:

Antradienio pavakarę prie Josvainių (Kėdainių r.) Visų Šventųjų bažnyčios užregistruotas mįslingas, kol kas daugiau klausimų, negu atsakymų keliantis įvykis. 

Kaip informuoja Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, apie 19 val. Bendrojo pagalbos centro telefonu 112  gautas pranešimas, kad Josvainiuose, prie bažnyčios – Šušvės upėje, pastebėtas iki pusės nurengto vyro kūnas. Jo galva nulenkta žemyn.

Į įvykio vietą atvykę Josvainių ugniagesių komandos atstovai ištraukė velionį iš pusės metro gylio. Trūkstant lietaus, šiuo metu Šušvė nusekusi.

Paaiškėjo, kad velionis – pusamžis Zenonas K., gyvenęs kitame Šušvės krante esančiame kaime. Dieną jis dar buvo pastebėtas miegantis neblaivus pačiame Josvainių miestelio centre esančiame skvere. Tačiau buvo nepatenkintų praeivių pažadintas.

Kaip vyriškis atsidūrė Šušvėje, neaišku. Viena iš versijų – gal sumąstė perbristi nusekusią upę ir taip pasiekti namus, tačiau neįvertino savo jėgų.

Tačiau velionis aptiktas ne per toliausiai esančio gojelio, kuriame mėgsta rinktis vietinis jaunimas. Neatmetama, kad kažkas iš jo taip pat galėjo prikišti nagus prie šios mįslingos mirties, bandant iš neblaivaus žmogaus pasityčioti ir persistengus. 

Portalo kaunodiena.lt kalbinti Josvainių klebonas bei jo šeimininkė buvo linkę teigti nieko nematę ir nežinantys. Ypač skubėjo baigti pokalbį šia tema klebono šeimininkė.

Kauno apskrities policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl velionio mirties priežasties nustatymo. Jam vadovauja Kėdainių prokurorai.   



NAUJAUSI KOMENTARAI

uso dvasia

uso dvasia portretas
pedofilai aalergiski vandeniui

manau galejo ir pats nuskest

manau  galejo  ir pats  nuskest portretas
jei jau Usas [kaltintas pedofilijos byloj] paskendo griovy kuriam vandens per du pirstus buvo , o cia tai net pusmetris ,todel manau galejo ir pats nuskest..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių