Quantcast

Rukloje iš slaugos centro dingęs vyras rastas gyvas

  • Teksto dydis:

Rukloje dingęs vyras rastas gyvas miško masyve, praneša policija.

Rugpjūčio 27 d. apie 21.30 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojai sulaukė pranešimo, kad Jonavos rajone iš Rukloje esančio reabilitacijos ir slaugos centro išėjo ir negrįžo 71-erių metų vyras. Nedelsiant buvo susisiekta su Jonavos bei Kauno miesto ligoninėmis, tačiau sulaukta atsakymo, kad šis vyras į jokią gydymo įstaigą pristatytas nebuvo.

Kauno pareigūnai operatyviai vyko tikrinti vietas, kuriose vyras galėtų būti, o Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai tikrino apylinkėse įsikūrusias sodų bendrijas. Prie jų prisijungė ir paiešką kartu vykdė kinologas su tarnybiniu šunimi Tobiu, apžiūrėtos ne tik sodų apylinkės, bet ir reabilitacijos centro patalpos, visa aplink esanti teritorija. Rugpjūčio 28 d. į pagalbą pasitelktas pasienio aviacijos rinktinės sraigtasparnis, tačiau dingusio vyro rasti nepavyko.

Rugpjūčio 30 d. prie paieškos vykdymo prisidėjus Lietuvos kariuomenės karininkams, vėl buvo tikrinamos pamiškės, visos aplinkinės reabilitacijos ir slaugos centro teritorijos. Tą pačią dieną apie 11.30 val. mechanizuotosios pėstininkų brigados „Geležinio vilko“ štabo kuopos Paramos būrio vadas pranešė, kad ieškomas vyras rastas gulintis po medžiu, miško masyve. Sąmoningą, tačiau nesiorientuojantį aplinkoje vyrą pareigūnai nedelsiant perdavė atvykusiems greitosios pagalbos medikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

k

k portretas
Isvyko i Donbasa savanoriu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių