Quantcast

Į avarijas pateko trys dviratininkai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Lietuvoje trys dviratininkai pateko į avarijas, kurių dviejose nukentėjo dviračiais važiavę asmenys, vienoje – pėsčioji.

Kelių policijos tarnybos duomenimis, apie 13.52 val. Kaune, Vilniaus gatvėje, 25 metų vaikinas dviračiu laiptais nusileidęs į požeminę pėsčiųjų perėją kliudė ėjusią pėsčiąją. 18 metų mergina patyrė galvos ir rankos traumas. Ji buvo nuvežta į ligoninę, kur, gydytojams suteikus pirmąją pagalbą, išleista į namus.

Apie 14.40 val. Šilalės rajone, Vytogalos kaime, kelyje Skaudvilė–Upyna–Balsiai, 44 metų „Ford Transit“ vairuotoja nepastebėjo iš šalutinio kelio dviračiu išvažiavusio 13 metų berniuko ir jį parbloškė. Nepilnamečiui sužeista galva – įtariamas kaukolės lūžis, jis paguldytas į Klaipėdos vaikų ligoninę.

Apie 17.50 val. Vilniuje, Valakupių ir Lakštingalų gatvių sankryžoje, 59 metų moteris dviračiu įvažiavo į sankryžą iš šalutinio kelio ir atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį automobilį „BMW 320“, vairuojamą 44 metų moters. Sužeista dviračio vairuotoja, kuri dėl trijų šonkaulių lūžių paguldyta į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių