Quantcast

Eismo nelaimės šią savaitę nusinešė dvi gyvybes

  • Teksto dydis:

Eismo nelaimėse šią savaitę žuvo du žmonės – šešiolikmetis mopedo vairuotojas ir 32 metų vairuotoja, dar 77 žmonės buvo sužeisti, pranešė Kelių policijos tarnyba.

Tarp sužeistųjų – 14 nepilnamečių, 10 iš jų buvo keleiviai. Eismo įvykiuose nukentėjo 33 vairuotojai, iš jų septyni motociklininkai ir vienas mopedo vairuotojas, taip pat 24 keleiviai ir dešimt pėsčiųjų, iš kurių šeši – pėsčiųjų perėjose, taip pat dešimt dviratininkų.

Neblaivūs vairuotojai, pirminiais duomenimis, dalyvavo trijuose įvykiuose: sužeisti trys žmonės – du vairuotojai ir pėsčiasis.

Per savaitę policijos pareigūnai, pirminiais duomenimis, pradėjo 112 ikiteisminių tyrimų dėl transporto priemonių vairavimo apsvaigus nuo alkoholio, kai nustatytas daugiau nei 1,5 promilės girtumas.

Šiais metais iki rugpjūčio 4 dienos Lietuvoje eismo įvykiuose žuvo 115 žmonių – tai keturiolika žmonių (13,9 proc.) daugiau negu praėjusiais metais per tą patį laikotarpį. Daugiausia žuvo vairuotojų – 48.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Aš taip pat,važinėju ne mažai metų be avarijų ,bet turiu mokėti draudimą.Jeigu man netenka pasinaudoti draudimo paslaugomis,tai kam man už jį mokėti?

Viskas blogėja

Viskas blogėja portretas
Per tokius nemokšas,besmegenius vairuotojus,kenčia visi dori vairuotojai.Pernai už draudimą mokėjau 48,o šiemet jau 61 eurą.Nors vairuoju nuo 1962 metų ir be avarijų. Ir niekam tai neįdomu.Normalūs vairuotojai moka,o bukagalviai tuos pinigus,per draudimą pasiima.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių