Quantcast

Visos bėdos keliuose – dėl alkoholio

Kad ir kokių priemonių bei griežtų nuobaudų imasi policijos pareigūnai prieš girtus vairuotojus, jų nemažėja, o kai kurie net stulbina savo pasiryžimu vairuoti visiškai pasigėrus. Pareigūnai konstatuoja, kad nei baudos, nei uždarymas į areštinę, nei mašinų konfiskavimas girtuoklių keliuose nesumažins.

Užvakar vakare, apie 21.30 val., policijai pranešta, kad Rietavo savivaldybės teritorijoje, Užpelių kaime, nuo kelio į pievą nuvažiavo automobilis.

Įtarta, kad ir vairuotojas, ir keleiviai buvo girti.

Į nurodytą vietą nuskubėję pareigūnai rado "Renault Megane Scenic" pievoje. Vairuotojas pūtė į alkoholio matuoklį, prietaisas parodė 2,9 prom.

Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Pirmadienio naktį, truputį po pirmos valandos, Plungės rajone, kelyje Šiauliai–Palanga, 21 metų vairuotojas nuvertė kelio ženklą ir sugadino atitvarus. Vairuotojo girtumas – 2,06 prom.

Sekmadienį prieš 22 val. Kretingos rajone, Laivių kaime, policininkai sustabdė " Honda Accord", paaiškėjo kad 43 metų vyras nė neturėjo vairuotojo pažymėjimo, be to, į alkoholio matuoklį dar ir įpūtė 2,72 prom.

Dar vienas girtas vairuotojas sekmadienį, apie 19 val., įkliuvo pareigūnams Palangoje.

Policininkai pamatė švediškais valstybiniais numeriais pažymėtą mašiną, kuri sankryžoje labai pamažu stojo.

24 metų Ukrainos Respublikos pilietis nesibaimino sėsti prie "Škoda Oktavia" vairo, nors jo girtumą fiksavęs prietaisas rodė 1,86 prom. girtumą.

Nuolat apie vairuotojų sąmoningumo stoką kalbantys kelių policininkai mano, kad jokios baudos ir net transporto priemonių konfiskavimas girtų vairuotojų nesudrausmins.

Pareigūnai įsitikinę, kad turi užaugti nauja vairuotojų karta, įpratinta paklusti įstatymams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
O kada užaugs protingų policininkų karta? Niekada?...

Jonas

Jonas portretas
Prie ko čia rusas, ir tada gėrė be supratimo, gera valdžia, stumia pati žmonės į neviltį, skurdą, iš čia ir žmonių neviltis, per alchol, o kvailių važiuoti girtam buvo visada

Jis

Jis portretas
Prie ruso automobilių mažiau buvo, automobilis buvo ne transporto priemonė, o prabanga- visi jį saugojo. Prie ruso visi traktoristai girti buvo.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių