Quantcast

Vandalai nusiaubė namą Herkaus Manto gatvėje

Į policiją kreipėsi 1955 metais gimusi klaipėdietė, aptikusi nuniokotą namo, esančio Herkaus Manto gatvėje, tunelį.

Moteris pastebėjo, kad yra sugadintos pastato tunelio sienos. Sulaužytos pastato sienų apdailos plokštės, į sienose esančias skyles prikišta įvairių šiukšlių, sienos išpurkštos grafiti dažais. Ties įėjimu į tunelį buvo padaryti vartai, kurie sulaužyti.

Namas priklauso keturiems bendrasavininkiams. Dėl šio įvykio jiems padaryta žala tikslinama, šiuo metu tiksliai jos nurodyti pareiškėja negalėjo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Policijos pagalbos prašė ir Plungės rajono, Kaušėnų kaimo gyventojas. 1944 metais gimęs vyras pranešė, jog ketvirtadienį, apie 16 val., kažkas padegė jo pirtį. Supleškėjo namelis su pirtimi, savininkui padaryta 10 tūkst. eurų žala.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to idomu..

to idomu.. portretas
esat visiskai teisus,teisingai skambo prusu vado pavarde-Herkus Monte, o ne -Herkus Mantas.Bet pas mus yra daug degradu,kurie naudoja lietuvinima,kitaip tariant rodo i balta ir sako tai juoda.

Norutvarkos

Norutvarkos portretas
Kur žiuri policija??? Algos nori ,o darbo nematome !!' Kur vaizdo kameros?? Kur savivaldybes kontrolės darbuotojai?"? Ką daro trubačus??

idomu..

idomu.. portretas
Tai kaip teisingai skambo prusu vado pavarde-Herkus Mantas, ar-Herkas Monte? Anksciau, ant lenteles buvo uzrasas-"H. Montes gatve". As pats gyvenau 61 name tai gatvei.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių