Quantcast

Vaikų akivaizdoje – suaugusiųjų smurtas

  • Teksto dydis:

Vaikai tampa suaugusiųjų smurto liudininkais – jų akivaizdoje smurtauja tarpusavyje susipykę tėvai, giminaičiai, neretai jie būna neblaivūs. Mažamečiai taip pat nukentėjo nuo neblaivių tėvų bei jų sugėrovų.

Ketvirtadienio paryčiais apie 5 val. 30 min. Klaipėdos rajone, Purmalių kame, namuose, neblaivus (1,83 prom. alkoholio) 38 metų vyras dviejų vaikų akivaizdoje ranka sudavė 42 metų žmonai į veidą.

Nukentėjusioji į medikus nesikreipė. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ketvirtadienį 11 val. 9 min. į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 17-metė. Ji pranešė, kad tą pačią dieną apie 11 val. Klaipėdoje, namuose Debreceno gatvėje, prieš ją smurtavo neblaivi mama. Nepilnametė pristatyta į Vaikų krizių centrą. 40-metė įtariamoji ieškoma, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 13 val. 15 min. Klaipėdoje, Kuncų gatvėje, namuose, 36 metų vyras 10-metės dukros akivaizdoje mėtė įvairius daiktus į 35 metų žmoną. Sugriebęs už plaukų, sutuoktinis žmoną stumdė po kambarį. Įtariamasis uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Jei smegenys mazai dirba tai isvis jokio gerimo bukiems ir provokojantiems. Jei isvis nera smegenu tai rasti noro ir kreiptis pas bukiems gydancius bukus gyvulius, isijungti pakroveja ir galvoti ka darai kad butu geriau
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių