Quantcast

Vagys grobė meškeres ir kitus žūklės įrankius

Šventinio savaitgalio nuotaikas pajūryje aptemdė vagys. Ilgapirščių taikiniu tapo ir automobiliai, ir ūkiniai pastatai, ir sodybos.

Penktadienio rytą apie 7.50 val. 28 metų klaipėdietis pastebėjo, kad apvogtas jo automobilis „Volkswagen Passat“, kuris stovėjo Vyturio gatvėje.

Ilgapirščiai sugadino durelių spynelę ir išdaužė lango stiklą. Iš transporto priemonės dingo meškerės. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 100 eurų.

Tą pačią dieną pastebėta, kad iš garažo, esančio Smiltelės gatvėje, garažų kooperatyve, pavogtas dviratis „Motodor“ ir žoliapjovė „Stihl“. Vagių padaryta žala siekia 800 eurų.

Į policijos pareigūnus pagalbos kreipėsi ir 32 metų vyras. Jis taip pat pasigedo žūklės įrankių. Pastarieji buvo sudėti neužrakintame ūkiniame pastate, esančiame Klaipėdos rajone, Veiviržėnuose, Laisvės gatvėje. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 1,2 tūkst. eurų.

Vagys apvogė ir sodybą, esančią Klaipėdos rajone, Dercekliuose. Penktadienį apie 8 val. čia atvykęs 25 metų vyras neberado kietojo kuro katilo, kurio vertė 659 eurai. Sodyba priklauso vaikino dėdei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių