Quantcast

Vagims parūpo tvora prie Dangės

Uostamiesčio policininkams teks gerokai pavaikštinėti po sodininkų bendrijas ir nuosavų namų rajonus, ieškant metalinės tvoros dalių. Šiemet vagys išmontavo kelias dešimtis segmentų naujos tvoros šalia dviračių tako, vingiuojančio palei Dangę.

Lapkričio pradžioje klaipėdietis dviratininkas pranešė Klaipėdos savivaldybės valdininkams pastebėjęs tvoros vagystę.

Beveik mėnesį ši žinia ir klaipėdiečio raštas keliavo iš vieno savivaldybės kabineto į kitą. Galiausiai gruodžio 5 d. savivaldybės direktoriaus pavaduotojo pasirašytas pareiškimas pasiekė Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnus.

Dokumentu pranešta, kad Pakrantės gatvėje pasigesta 14-os tvoros segmentų, juos savivaldybės darbuotojai įvertino 827 eurais.

Paaiškėjo, kad tai jau antra tokia vagystė. Pavasarį, balandžio mėnesį, buvo pavogta tiek pat tvoros segmentų su vartais ir varteliais ties Botanikos sodu.

Sodo direktorė Asta Klimienė prisiminė, kad sargas apvaikščiojo teritoriją vakare ir anksti ryte. Abu kartus tvora dar buvo. Todėl spėjama, kad vagys darbavosi po rytmetinės sargo apžiūros.

Akivaizdu, kad vogta ne vieno asmens, jie turėjo turėti ir automobilį, kuriuo išsigabeno taip pat 14 tvoros segmentų. Tvora išmontuota tvarkingai, lyg saugant, kad ją būtų patogu panaudoti kitoje vietoje.

Botanikos sodas nuo neprašytų lankytojų pradžioje atsitvėrė, kaip galėjo, o po kelių mėnesių vėl buvo sumontuota tokia pat tvora.

Metalinę konstrukciją šalia Dangės siaubia ne tik vagys, dažnai ją spardo ar judina chuliganai. Tačiau jie tokios žalos kaip vagys nepadaro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pestysis

Pestysis portretas
Sveikinu valdininkus su pavydetinu operatyvumu taip pat galetu suskaiciuoti ir suoliukus palei Dane nes turbut jau puse pavoge atsuke varztus :))) lauksime vel menesi kol atsibus.....

Jis

Jis portretas
Kavenskai turbūt spardo arba vagia, Klaipėda dabar labai pradėjo tvarkytis, gražu žiūrėti

Tam geras

Tam geras portretas
Prie ko čia valdžia debile?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių