Quantcast

Vagims pajūryje vis dar rūpi „Toyota Verso“

Vagiamiausių automobilių šeimininkams patariama labiau pasaugoti savo mašinas, nes vagys įsigudrina jas nugvelbti net savininkams po langais.

Trečiadienį vakare, apie 19 val. automobilio savininkė pastatė jį prie daugiabučio gyvenamojo namo Aukštkiemių kaime.

Ankstyvą ketvirtadienio rytą, prieš pat 7 val., moteris išėjo į kiemą ir mašinos neberado.

2011 metais pagamintą transporto priemonę savininkė įvertino 11600 eurų.

Automobilis buvo apdraustas, tad galima tikėtis, kad moteris atgaus bent didžiąją dalį mašinos vertės pinigų.

Šiemet dar vienas šios markės automobilis buvo pavogtas Klaipėdoje.

Policijos pareigūnai tvirtina, kad „Toyota Verso“ yra viena dažniausiai vagiamų automobilių, gal todėl, kad būtent šios mašinos yra vienos mėgiamiausių mūsų šalyje.

Pareigūnai teigia, kad didesnioji dalis pagrobtų mašinų išardomos ir panaudojamos remontui. Tačiau būta atvejų, kai Lietuvoje pavogtos jos būdavo parduodamos užsienio šalyse per internetines parduotuves.

Netrukus pareigūnai ketina pasigirti apie baigiamą tirti vienos mašinvagių gaujos demaskavimą. Nusikaltėliams inkriminuojama 16 automobilių vagystės, tarp jų taip pat dominavo „Toyota Verso“. Visiems įtariamiesiems yra skirta intensyvi stebėsena – jie nešioja apykojes, kurios fiksuoja kur yra įtariamasis.

Tirdami panašius nusikaltimus pareigūnai aiškinasi, kokia yra realioji automobilių kaina, mat dažniausiai pardavėjui sumokama viena suma, o deklaruojama kur kas mažesnė.

Pareigūnų darbo praktika leidžia teigti, kad didesnė dalis vagių, veikiančių pajūryje, atvažiuoja čia iš Kauno ar kitų, atokesnių vietovių. Policininkų minėtosios demaskuotos mašinvagių gaujos nariai yra tauragiškiai ir klaipėdiečiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Žurnalistas neskiria Toyota modeliu...

:)

:) portretas
Ne kibiras, o dulkių siurblys.

Tai kad

Tai kad portretas
Fotkėje tojota korola verso ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių