Quantcast

Už žiaurų benamio nužudymą – į belangę

Klaipėdos apygardos teismo salė penktadienį ryte buvo pilna jaunų žmonių, jie nuščiuvę klausėsi bičiuliams skelbiamo nuosprendžio. Už itin žiaurų bejėgio benamio nužudymą bendraamžiai 21 metų Paulius Pinikas ir Mindaugas Madelis nuteisti kalėti po 15 metų.

Nužudytojo motina atpildo dienos žudikams nesulaukė, moteris mirė paskutiniąją praėjusių metų dieną.

Vieno kaltininko artimieji įtūžį išliejo ant žurnalistų, tikino, kad nė vienas nežino, ką gali iškrėsti vaikai ir aiškino, jog ne visi artimieji žino apie šeimą ištikusią nelaimę. Advokatas neabejodamas tvirtino, kad griežtą nuosprendį apskųs.

2014 metų liepos 21-osios naktį I.Simonaitytės gatvėje prie 27 namo siaubingose kančiose mirė 50-metis benamis Rolandas. Vyro veidas buvo klaikiai sumuštas, pakaušis suknežintas, lūžę šonkauliai, trūkusios žarnos.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad kaltininkai tąnakt ne vieną žmogų sumušę du vietos gyventojai. Tiriant nusikaltimą jie kaltę metė vienas kitam, bet bausmės neišvengė abu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Lopai viso esat kas rašinėjat i koment teisėjai atsirado bl

auksinis kardas

auksinis kardas portretas
su piniku augau nuo vaikystes niekad nera turejas nei peilio, nei pagalio rankuose visad tik su kojom ir kumsciais jeigu vykdavo konfliktai su kitais kiemais, nesitiki net jog taip baisiai paslydo, neteisinu nei vieno kas padaryta tas padaryta, prisisikes nusislostai subine pats taip ir situo atveju :) madeli 4+- metus pazystu kazkaip visad atrode bailys ir visu vengiantis. Net neabejoju jog alkoholis cia bus tikrai irgi isiveles. Yra kaip yra, laukia ilgi meteliai p.s. nemetykit barzdos vienas ant kito

Teisejas

Teisejas portretas
Zodziu taip, benamis irgi yra zmogus...Ir sitie abu jauni kiauragalviai ereliai dar mazai gavo, kitose salyse uz zmogaus isniekinima butu mirtina injekcija arba iki gyvos galvos...Ir abu urodai teisme vienas ant kito kerasa pila...Jei zonoje suzinos kad taip buvo is situ sustru ereliu pavirs gaideliai:DDD tokie jauni o jau susigadino gyvenima ateityje is tokiu bus tik bomzai nes gyvens panetkem, dirbt neis...Pilna lietuva tokiu debilu:) o sitiems snargliams uz nuzudyma(as nznau kaip ten buvo kas zude kas ne, bet tai yra grupinis) reiketu iskart iki gyvos ir i gaidyna....
VISI KOMENTARAI 47

Galerijos

Daugiau straipsnių