Quantcast

Uostamiestyje suaktyvėjo jaunieji plėšikai

Penktadienį vidury dienos Klaipėdoje apiplėšta garbaus amžiaus moteris. Ją iš nugaros užpuolė trys nepilnamečiai, pavogtų daiktų vertė 215 eurų.

Vakar į policiją kreipėsi 76-erių moteris, kuri nurodė, kad tą pačią dieną apie 16 val. Klaipėdoje, Pušyno g., iš nugaros pribėgę trys maždaug 15-18 m. vaikinai išplėšė jai iš rankų rankinę su telefonu "Samsung", pinigine ir akiniais. Pavogtų daiktų vertė – 215 eurų.

Panaši istorija Klaipėdoje nutiko beveik lygiai prieš metus, balandžio pradžioje. Tada senyvai moteriai apie 14 val. Smiltelės gatvėje, pietinėje Klaipėdos dalyje, du paaugliai trenkė į nugarą, ji pargriuvo. Nepilnamečiai  iš 66-erių klaipėdietės atėmė rankinę su pinigine, 100 eurų, raktais bei akiniais ir maišelį su ridikėliais. Klaipėdos policijos pareigūnai tada nustatė, jog plėšikai – globos namų auklėtiniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KRITINA

KRITINA portretas
uz zmoniu nemastyma kaip augina nuo pat mazens vaikus tai atsako ministre MINISTRE JIS NE ZMOGUS CIA NEJUODINIMAS[[[[[JEIGU SKAITAI TOKS SPROTINGAS kodel dar ne seime mastantys zmones mato kas dedasi visame pasaulyje ir cia globaline katastrofa ]]]]]]]nebera tykejimo dievu pagarbos zmonems ;;;;;atsakomybes ;;;;;;meile gamtai ;;;;;;pagaliau zmogiskumo ;;;tik pinigai ;;narkotikai [[[[[[seksas ;;;;zudynes;;;;tai cia atsako ministrai pamastyk gyliau VISKAS PRASIDEDA NUO GIMIMO MAMA TETIS SEIMOS

Anonimas

Anonimas portretas
Anonimas ir netvirtino, kad Šakalienė juos augino, o kad pateikė istatymus ,,saugoti" vaikus nuo tėvų auklėjimo - tai tiesa. Ir ,,Anonimo" komentare nėra tikso ..JUODINTI ZMONES" ir nė užuominos apie ,,NEPIKANTA ANT LIETUVOS". Taigi pats (pati) esi ,,durnas antiek kad laikas i ligonine". Čiau.

ananime

ananime  portretas
gal nors biski mastyk AR SAKALIENE JUOS AUGINO cia tevai atsako uz vaikus tevams turi buti teismas tu visai durnas antiek kad laikas i ligonine NAZINAI KAIP JUODINTI ZMONES BE TIKSLO TOKIA NEAPIKANTA ANT LIETUVOS
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių