Quantcast

Uostamiestyje plėšikai tyko ir paryčiais

Kuri Klaipėdos gatvė saugiausia, nesiimtų pasakyti nei policininkai, nei uostamiesčio gyventojai. Nėra garantijų, kad žmonės nebus užpulti net vidurdienį, kai šviečia saulė ir aplinkui pilna žmonių.

Antradienį prieš šeštą ryto į darbą skubėjusi moteris ties I.Simonaitytės gatve esančiame pėsčiųjų take buvo užpulta nepažįstamojo. Jis sumušė 46 metų moterį ir pagrobė jos rankinę.

Moteris neteko telefono, piniginės, banko, nuolaidų kortelių bei kitų asmeninių daiktų, kurių vertę tebeskaičiuoja.

Plėšikas yra apie 180 cm ūgio, šviesių plaukų, vilkėjo juodais rūbais.

Kita moteris nuo plėšiko nukentėjo apie 3 val. dienos. 84 metų pensininkė buvo prie Baltijos prospekto 69 namo, kai kažkoks vaikinas ją pargriovė, atėmė rankinę ir pabėgo. Nukentėjusioji vėliau teigė patyrusi 300 litų nuostolį.

Nusikaltėlis gali būti apie 18 metų, smulkaus kūno sudėjimo, vilkėjo mėlyna striuke, juodomis kelnėmis, avėjo šviesiais batais.

2-ojo policijos komisariato pareigūnai teigė esą įsitikinę, kad šiuos nusikaltimus padarė du skirtingi asmenys. Jie bando tikrinti, kurie iš policijai žinomų plėšikų gali būti grįžę iš įkalinimo įstaigų, mat prieš keletą metų panašaus braižo nusikaltimai buvo tapę kasdienybe. Tada kaltininkai buvo sučiupti ir nuteisti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių