Quantcast

Uostamiestyje narkomanija – vis dar gili piktžaizdė

Policijos pareigūnai ypatingą dėmesį skiria kovai su narkomanija. Savaitgalio įvykiai Klaipėdoje parodė, kad tai yra didžiulė uostamiesčio piktžaizdė.

Ankstų šeštadienio rytą Laukininkų gatvės daugiabučio namo laiptinėje gyventojai rado gulintį, į aplinką nereaguojantį vaikiną. Žmonės iškvietė policiją.

Tada paaiškėjo, kad 26-erių jaunuolis buvo apsvaigęs nuo opiatų. Šalia jo mėtėsi panaudoti švirkštai. Narkomaną policininkai uždarė į areštinę.

Tos pačios dienos vakare, apie 21 val., Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate pareigūnai apžiūrėjo 34-erių metų vyro kišenes. Jis čia buvo atvežtas, nes slapstėsi nuo policijos. Pas pristatytąjį pareigūnai rado švirkštų, šaukštą su nudegintu dugnu ir baltų miltelių, primenančių cukrų. Veikiausiai, tai – narkotikai.

Sekmadienį apie 4 val. uostamiesčio Pilies gatvėje patruliai sustabdė „Mercedes Benz“. Įtarimų sukėlusio 23-ejų metų vairuotojo kišenėje policininkai rado tablečių. Vaikinas iš pradžių neigė, kad tai kvaišalai, tačiau paskui prisipažino juos vartojantis.

Jis taip pat pateko į areštinę.


Šiame straipsnyje: narkotikainarkomanainarkomanija

NAUJAUSI KOMENTARAI

qqq

qqq portretas
...naikinti" žiurkių" lizdus be gailesčio.

kodel

kodel portretas
Vilniuje tai zinome kad tai taboro cigonai tai kodel neraso kas ta daro Klaipedoje?.... o todel kad bijo to ? nes tai ko gero bus rusu kariskiu likusiu po karo palikuonys kur samoningai daro ka nori o ju visi bijo...

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
O tas demesys neapsiriboje narkorinkos kontrole? Nes kazkaip botanikai- uzaugine zolytes ir bande ja parduoti - pagaunami zaibiskai . O sito brudo apskritai kazkaip niekaip neina isnaikinti... Kazkaip galai nesueina mieli zaliamarskiniai...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių