Quantcast

Uostamiestyje narkomanės siaubia parduotuves

Klaipėdos parduotuvių bei prekyviečių pardavėjai nebežino, kaip gintis nuo dviejų vagilių. Priklausomos nuo narkotikų moterys gerai žinomos ir turgavietės prekeiviams, kurie mielai perka vogtus daiktus.

Klaipėdiečiai antrą dieną dalijasi BIG2 prekybos centre esančios drabužių parduotuvės vaizdo stebėjimo kamerų įrašu, kuriame gerai matoma jauna mergina, vagianti nuo pakabos suknelę. Parduotuvės darbuotojai įdėjo ne tik šios merginos, bet ir kur kas vyresnės moters nuotrauką, teigdami, kad ši tą pačią dieną nugvelbė brangų natūralios odos švarkelį.

Po šio pranešimo "Facebook" paskyroje pasipylė daugybės klaipėdiečių komentarai. Pasirodo, abi moterys yra gerai žinomos prekeiviams bei apsaugininkams. Prekybininkai įspėja vieni kitus apie pavojų, mat vagiles lydi du vyrai, veikiausiai, pasiryžę jas ginti nuo galimų išpuolių.

Jaunesnioji, vardu Ramunė, yra tikra bėda ne tik nukentėjusiesiems, bet ir savo šeimai. Tėvai daro viską, kas įmanoma, kad ištrauktų pilnametę dukrą iš narkotikų liūno. Mergina ne kartą bandyta gydyti, tačiau trauka apsvaigti ir ramybės neduodantys draugai nutempia ją vėl į tą patį liūną.

Dažnai abi vagiles matantys klaipėdiečiai pasidalijo žinia, kad vyresnioji moteris dažnai lankosi pas narkotikais prekiaujančius asmenis Debreceno gatvėje. Neseniai nuolatine jų lankytoja tapo ir jaunesnioji.

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai teigė, kad Ramunė ne kartą buvo bausta administracinėmis nuobaudoms už vagiliavimą. Kol kas mergina pati nenori išlipti iš priklausomybės nuo narkotikų.

Policininkai pritaria daugelio klaipėdiečių nuomonei, kad pusvelčiui ką tik pavogtus daiktus perkantieji tik dar labiau skatina nusikaltėles.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simas

Simas portretas
Is mano pacio parduotuves sitos narkomanes yra vogusios. O kai nueini i naujaji egles turgu gali matyti kaip narkomanes nesa savo grobi turgaus prekeivems. Maciau kaip ta su saldytom darzovem surinkineja drabuzius ant pakabu is narkomanu. Pasislykstejau. Daugiau i ta narkomanu irstva nesinori lankytis

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Kuo daugiau vagiu tuo didesnis pynigu grobstymas o jai zmogus narkota dar pliusas visi pelnosi is lygoniu ir kada laisveja ir zonoj.Todel niekas cia taip greitai jais nesirupina (PELNAS VISIEM)

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
tvarkykite turgus,moka ten prekeiviai didelius mokesčius,turi būti bent elementari apsauga nuo vagių,kad nešliaužiotų ir taisyklės patiems prekeiviams-pirkai ir atsakai,o dabar puola patys prie vogtų prekių lyg išbadėję,visumoj nuo 16val,padirbėjus prie turgaus ir policija visus vagis lyg į tinklą susemtų,turiu omenyje ,,,eglės,,turgų
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių