Quantcast

Uostamiestyje užpultas humoristas R. Šilanskas

Į gaują susibūrę uostamiesčio paaugliai tyko vėlyvų praeivių ir tuština jų kišenes. Vieną naktį panašiu būdu buvo apiplėšti trys asmenys, tarp kurių – ir anekdotų karaliumi tituluojamas Raimondas Šilanskas.

Į gaują susibūrę uostamiesčio paaugliai tyko vėlyvų praeivių ir tuština jų kišenes. Vieną naktį panašiu būdu buvo apiplėšti trys asmenys, tarp kurių – ir anekdotų karaliumi tituluojamas Raimondas Šilanskas.

Naktis iš šeštadienio į sekmadienį ilgam įsimins trims vyrams, rizikavusiems pėsčiomis vaikštinėti Klaipėdos gatvėmis.

Apie pusę pirmos nakties prie Žvejų rūmų keli paaugliai užpuolė 55-erių R.Šilanską.

Vienas užpuolikų, pribėgęs iš už nugaros, čiupo žmogų už kaklo ir bandė jį smaugti. Keli kiti išplėšė jam iš rankų rankinę.

Nusikaltimo auka mano, kad plėšikų galėjo būti keturi, jie buvo itin jauno amžiaus, todėl R.Šilanskas juos apibūdino kaip paauglius.

Pagrobtoje rankinėje buvo koncertiniai artisto rūbai bei dokumentai. Prarastus daiktus nukentėjusysis įvertino 300 eurų.

Tą vakarą R.Šilanskas buvo pasamdytas dirbti jubiliejiniame vakare. Paprastai humoristas būna vežiojamas vairuotojo, tad jaunieji plėšikai jį užpuolė vos išėjusį iš renginio. Veikiausiai, patys nesuprato, kad plėšia žinomą žmogų, nors, abejotina, ar tai būtų sustabdę jaunuosius nusikaltėlius.

Vos po pusantros valandos, kaip spėjama, ta pati paauglių gauja rado kitą auką. Buvo apie antra valanda nakties, kai Kalnupės gatvėje prie 20 namo keturi paaugliai pamatė 32 metų vyrą.

Užpuolimas buvo vykdomas panašiai, nepilnamečiai puolė žmogų, bandė pargriauti ir apiplėšti, bet jaunas vyras ėmė šauktis pagalbos.

Išsigandę plėšikai išsilakstė, bet netrukus jie tą pačią auką susekė Nidos gatvėje. Prie 13 namo jie dar kartą puolė šį žmogų. Ir pargriautas ant žemės vyras rėkė, kiek pajėgė.

Plėšikai vėl išsilakstė. Nukentėjusysis išsikvietė pagalbą.

Netrukus jis jau sėdėjo policijos automobilyje ir drauge su pareigūnais bandė naktinės Klaipėdos kiemuose pamatyti savo skriaudikus.

Poilsio gatvėje policininkai pastebėjo būrelį tamsiai apsirengusių paauglių. Pamatę policijos automobilį jie leidosi bėgti į skirtingas puse ir taip sukėlė dar didesnių įtarimų.

Vienas pareigūnas nusekė du bėglius ir pamatė, kad vaikigaliai pasuko į Darželio gatvės 4-ojo namo kiemą ir pasislėpė už automobilio.

Ten pareigūnas juos abu ir sučiupo. Vos po kelių akimirkų su kitais policininkais šioje vietoje atsiradęs nukentėjusysis pažino savo skriaudikus.

Paaiškėjo, kad abu vaikinai gyvena Žvejybos uosto rajone ir yra nepilnamečiai.

Abu įtariamieji yra sulaukę 16 metų, tad galės atsakyti už savo veiksmus. Naktį jie praleido areštinėje.

Tą pačią naktį apie 3 val. nakties Žardininkų gatvėje prie 1 namo panašiai buvo užpultas 21 metų studentas. Jis pajuto smūgį į galvą ir prarado sąmonę, o kai atsipeikėjo, pasigedo telefono, vertinamo 100 eurų. Neatmestina tikimybė, kad šį nusikaltimą įvykdė likę tos pačios gaujos nariai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ruslan

Ruslan portretas
Tai čia dar nieko, vaikiukai adekvatūs buvo - nukentėjęs ėmė rėkti, vaikiukai išsilakstė... Aš kartą ant narkomanų "užsirovęs" buvau - va tie robotukai tai tikrai pavojingi. Ir kumščius sunkius turi, yra reikalų su jais stumdytis, ypač kai 6 prieš vieną... Ir jiems, apsinarkašinusiems, nieko neskauda!!! Duodi į smakrą, normaliai žmogui iš karto nokautas turi būt - tiems nieko, jie toliau "raunasi". O pačiam tai skauda jų smūgius "laikyt"! Rezultate - "suleidau" bepročiams 9 kulkas į kojas, kol jie suprato, kad pas mane kovinis glockas, kad su jais niekas nejuokauja. Šauni į koją - griūna, po to keliasi ir vėl bando tau snukin duot. Vėl šauni - vėl griūna ir vėl keliasi. Tai ar normaliam žmogui reikia 4 kulkų vienoje kojoje tam, kad suprast, kad jau nebereikia bandyt tam praeiviui snukį daužyt? O pačiam kaip savijauta nuo tokių zombių atsišaudyt? Čia tau ne šaudykloj į stovintį taikinį pleškint, čia ir pražilt po tokios naktelės gali...

kanceliarija

kanceliarija portretas
tai musu politiku rezultatyvaus darbo pasekmes.aciu musu valdovams uz ju sazininga darba!keista, bet ponai neturi tikslo i kuri eitu lietuva.iseina, kad mes stovim vietoj arba ritames atgal.

su

su portretas
memely siautėjančiais nusikaltėliais tikrai yra bėdų, ir to nepripažinti - daugiau nei gėda. Vienas nesaugiausių miestų. Jei norit - pūskitės kiek patinka
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių