Quantcast

Ugniagesiai ir policija ieškojo lavono

Uostamiesčio ugniagesiams-gelbėtojams savaitgalis prasidėjo intensyviai. Jie ne tik skubėjo gesinti gaisrų, bet ir padėti policijos pareigūnams. Įtarta, kad viename daugiabučio namo bute yra negyvas žmogus.

Penktadienį apie 17 val. uostamiesčio ugniagesiai-gelbėtojai sulaukė policijos pagalbos prašymo. Pareigūnai įtarė, kad viename iš Taikos prospekto 20 namo butų yra negyvas žmogus.

Tokius nuogąstavimus gyventojams sukėlė iš patalpos sklindantys nemalonūs kvapai.

Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai nupjovė durų vyrius ir įleido policijos pareigūnus į vidų. Tačiau negyvo žmogaus nebuvo rasta.

Paaiškėjo, kad dvokas sklido iš tualeto patalpos, kuri buvo užlieta fekalijomis.

Apie 17 val. uostamiesčio ugniagesiai skubėjo ir į Liepų gatvę. Ties 62 namu ant važiuojamosios kelio dalies iš sugedusios mašinos buvo išsilieję tepalai. Ugniagesiai netruko jų surinkti.

Penktadienį apie 21 val. gautas pranešimas, kad gaisras kilo Minijos gatvės 133 daugiabučio namo rūsyje. Bendro naudojimo patalpoje degė medinis lango rėmas ir sukrautos šiukšlės. Nelaimės metu aprūko patalpa. Kodėl kilo gaisras, tiriama.

Ugniagesiai yra ne kartą įspėja, kad užgriozdinti rūsių koridorius, kitas bendrojo naudojimo patalpas yra pavojinga. Tačiau dalis miestiečių tokių įspėjimų negirdi.

Kai kurių daugiabučių namų rūsių koridoriai yra virtę tikrais sąvartynais. Gyventojai palieka nebereikalingus rakandus, baldus, padangas, kurių, galbūt, dar kažkada „prireiks“.

Pasitaiko atvejų, kai per paliktą „turtą“ būna net sudėtinga praeiti. Atkreipiamas dėmesys, kad taip pažeidžiami priešgaisrinės saugos reikalavimai. Už šį pažeidimą yra numatytos baudos.

Dėl užgriozdintų rūsių bendro naudojimo patalpų ugniagesiai gali laiku nesuteikti pagalbos, dėl ko pasekmės gali būti liūdnos.

Daugiabučių namų administratoriai organizuoja rūsių bendrojo naudojimo patalpų valymo darbus. Iš kai kurių išvežamos tonos šiukšlių. Sąskaitos už šiuos darbus pateikiamos gyventojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Krapas

Krapas portretas
Kaip cia malūnsparni nepakele...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Sugalvojo priverčiamą mokestį ,nors gal būt nebus atliekamas darbas o tik atsiųstos sąskaitos.Manau bus matyti ,kas bus.

Kas užgriozdino rūsius

Kas užgriozdino rūsius portretas
Tie tegu ir moka už išvalymą. Kodėl visiem užkrauna mokėt. Pvz.aš nei vieno daikto nepalikau bendroj patalpoj, bet žinau kai kuriuos brudus kad viska neša į laiptinę arba į bendrą balkoną , nors ir savo ne vieną nelegalų sandeliuką įsirenge laiptinėj ir po laiptais į rūsį.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių