Quantcast

Tyrime dėl prekybos kiauliena atlikta apie 50 kratų

  • Teksto dydis:

Tirdami neteisėtą prekybą kiauliena, pareigūnai pirmadienį atliko apie 50 kratų visame Žemaitijos regione. Kratos atliktos automobiliuose, parduotuvėse, ūkiuose, ofise, skerdykloje, darbuotojų namuose.

Gegužės 30 dieną Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdyboje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisingų duomenų apie pajamas, turtą ar pelną pateikimo ir apgaulingo apskaitos tvarkymo.

Kaip skelbia uostamiesčio policija, ikiteisminio tyrimo metu gauta duomenų leidžiančių pagrįstai manyti, kad Plungės rajone veikianti bendrovė galbūt dalį kiaulių augina neapskaitydami, jas vėliau paskerdžia savo skerdykloje ir parduoda iš savo parduotuvių arba kitiems fiziniams ar juridiniams asmenims neapskaitytą mėsą.

Be to, siekiant išvengti mokesčių, įtariama, buvo įrašomi į deklaracijas žinomai neteisingi duomenys apie asmens pajamas ir turtą ir pateikiami valstybės įgaliotai institucijai.

Įtarimai pareikšti 6 asmenims, 4 iš jų buvo sulaikyti. Įtariamųjų skaičius gali kisti.

Kratos metu rasta ir paimta daugiau nei 30 tūkst. eurų galbūt neapskaitytų pajamų, rasta duomenų galimai pagrindžiančių apgaulingos buhalterinės apskaitos tvarkymą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Grabupėliai

Grabupėliai portretas
Šilutės kiaulinykas?

regionas

regionas portretas
ŽEMAITIJA iki Nevėžio ir Šventosios rytuose.

to tai

to tai portretas
Gera nuotrauka, pavaizduota jautiena o rašo p\apie kiaulieną. Matyt žurnalistas nėra matęs skredienos
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių