Quantcast

Sutuoktinių pora Klaipėdoje nuteista už sąvadavimą

  • Teksto dydis:

Sutuoktinių klaipėdiečių pora nuteista už sąvadavimą, jiems paskirtos lygtinės laisvės atėmimo bausmės, pranešė Klaipėdos apskrities policija.

1992 metais gimusiam klaipėdiečiui ir jo bendraamžei sutuoktinei Klaipėdos apylinkės teismas paskyrė atitinkamai dvejų ir pusantrų metų laisvės atėmimo bausmės jų vykdymą atidedant. Taip pat nuteistieji privalės sumokėti po 564 eurus kiekvienas į Nukentėjusiųjų nuo nusikaltimų asmenų fondą.

Klaipėdos Kriminalinės policijos ir prokuratūros atlikto tyrimo duomenimis, 1992 metais gimęs klaipėdietis ir jo bendraamžė sutuoktinė surasdavo butus Vilniuje ir Klaipėdoje trumpalaikei nuomai interneto tinklalapiuose, ten pat publikuodavo seksualines paslaugas teikiančių merginų skelbimus. Kaina už pusvalandį siekdavo pusšimtį, už valandą – 100 eurų. Pusė sumos atitekdavo sutuoktiniams.

Tyrimą teisėsauga pradėjo, kai buvo pastebėta jog pagausėjo tokio pobūdžio internetinių skelbimų. Papildomos informacijos tyrėjams suteikė ir kiti uostamiesčio policijos padaliniai, kurių specialistai buvo nustatę atitinkamus prostitucijos faktus.

Atlikus didelės apimties kompleksinius tyrimo veiksmus buvo nustatytas sąvadautojų veiklos braižas, surinkti įkalčiai, leidę pradėti konkrečių asmenų baudžiamąjį persekiojimą.

Nustatyta, kad sutuoktiniai aprūpindavo prostitutes reikiamomis priemonėmis, organizuodavo atvykimą į butus, palaikė ryšį su klientais, nukreipdavo juos tam tikru metu ir tam tikrais adresais, tvarkė finansinius reikalus.

Gauta duomenų, kad sąvadautojai pelnėsi mažiausiai iš šešių asmenų prostitucijos.

Be to, nustatyta, kad kaltinamasis neteisėtai disponavo dopingo medžiagomis, priskiriamomis anabolinių ir androgeninių steroidų grupei, jas pardavė mažiausiai 10 asmenų, tarp jų – ir penkiolikmečiui.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

veidai

veidai portretas
kur veidai KUR VEIDAI KUUUR?

Anonimas

Anonimas portretas
tai bent bauda ima juokas vienos dienos dalis uždarbio kaip matėsi pagal sąrašą
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių