Quantcast

Susidūręs su policininko vairuojamu automobiliu žuvo garbaus amžiaus vyras

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje susidūręs su policininko vairuojamu automobiliu žuvo 1953 metais gimęs vyras, pirmadienį pranešė Policijos departamentas.

Anot jo, sekmadienį popietę Vilniaus plente, Jakų viaduke, susidūrė automobilis „Audi A3“ ir „Volkswagen Passat“. „Audi“ ne tarnybos metu blaivus vairavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinės specialistas V.Š., gimęs 1972 metais.

„Volkswagen“ nuvažiavo nuo viaduko ir kirto ištisinę juostą, bandydamas apsisukti. Jo vairuotojas dėl daugybės traumų buvo pristatytas į Klaipėdos ligoninę, kurioje po vidurnakčio mirė.

Eismo įvykio metu taip pat buvo sužalotas 1980 metais gimęs „Volkswagen“ keleivis, jis dėl galvos sumušimo paguldytas į ligoninę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Sutinku su komentatoriumi, išvadinusiu mene asilu. Taip, ten jau galima, nuo Palangos pusės atvažiavus kitu tiltu, atlikti absurdišką apsisukimą. Absurdišką, nes atitvarai neleidžia įvažiuoti į priešingos krypties juostas, kaip gal norėta. Apsirikau, iš atminties nustatydamas įvykio vietą.

Joo

Joo portretas
Dėmesio Policijai. Tikai vien už tokio komentaro parašymą reikėtų atimti vairuotojo teises, kol dar mirtina nelaimė neatsitiko. Žmogelis atiduos savo pažymėjimą ir persės į arkliu traukiamą vežimaitį, o po to Tika puls lenkti pažeisdama taisykles. Ir dar ji pareiškė, jog ji greitkelyje neprivalo vertinti potencialių pavojų.

Tika

Tika portretas
ateina laikas, kad teises laikas pasidėti į stalčių ir daugiau nebevažinėti, nes nebetas amžius, o jeigu dar retai važiuoja visai blogai orientuojasi. Man pačiai toks pagyvenęs asmuo buvo įvažiavęs į šoną, aš paprasčiausiai važiavau tiesiai, ir tiesiai į mane rikiavosi senolis, o išlipęs jis paaiškino, kad jis parodė posūkį ir aš neva turėjau pasitraukti į jį kažkokiu būdu užleisti. Ir dar kiek tokių situacijų, kad ir šeštadienį vakare kelyje Jakai Dovilai, leistinai greitis 90, o važiuojat pensijinio amžiaus moteriškė maximum 50 km/h greičiu, lenkimui nėra galimybės, ištisinės juostos, iš galo jau apie 10 automobilių kamštis. Visi dėl to ir pradeda nervuotis, pavojingai lenkti, nes čia potenciali kliūtis ant kelio. Ir kiek tokių teko sutikti. Ir čia situacija tokia pat, jeigu aš važiuoju greitkeliu neprivalau dairytis į šonus ar į mane kas nevažiuoja. Policininkas važiavo leistinu greičiu ir viskas, būtų ne policininkas situacija būtų analogiška...
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių