Quantcast

Sulaikyti narkotikų turėję vaikinai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policija sulaikė aštuonis narkotikų turėjusius jaunuolius.

Sekmadienio vakarą apie 18.30 val. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai, patruliuodami Klaipėdoje, Malūnininkų gatvėje, pastebėjo tris įtartinus jaunuolius.

Pas vieną iš jų, 19-metį vaikiną, striukės kišenėje pareigūnai aptiko skaidrų maišelį su augalinės kilmės žaliai rusvos spalvos, galimai narkotine medžiaga. Jo 18-metis bičiulis striukės kišenėje taip pat nešiojosi paketėlį su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga.

Trečiasis jaunuolis – 18-metis, turėjo už striukės užsikišęs polietileno maišelį su 8 paketais augalinės kilmės medžiagos. Be to, vaikinai nurodė, jog netoliese stovinčiame automobilyje „Opel Astra“ turi pasidėję jau pagamintą suktinę.

Visi jaunuoliai uždaryti į areštinę, pranešė policija.

Pirmadienio naktį apie 3 val. automobilių stovėjimo aikštelėje Nemuno gatvėje, uostamiesčio patruliai pastebėjo įtartiną automobilį, kuriame sėdėjo penki vaikinai. Pareigūnams pasiteiravus, ar vaikinai neturi draudžiamų medžiagų, jie teigė nieko nelegalaus neturintys.

Tačiau patruliai automobilio salone greta priekinės sėdynės ant grindų aptiko polietileno maišelį su baltais milteliais.

Vienas iš keleivių, 36 metų vyras prisipažino, jog paketėlis priklauso jam. Jo akių vyzdžiai išsiplėtę, buvo įtarta jog jis apsvaigęs. Vaikinai pristatyti į komisariatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dėdis Iš Kauno

Dėdis Iš Kauno portretas
Narkamančikai susede išsitraukę straipsnius rekauja kaip žolė pripažinta visam pasauly , tai ir važiuok į ta pasaulį kur pripažinta ir taip turim problemu su alkoholio dar šitų šamanu tikrai nereikia nebent žmogus nuo vežio sirgtu , ar dar kokia mirtina liga.

Dėdis Iš Kauno

Dėdis Iš Kauno portretas
Karočia žodžiu tie narkatai xalturnikai jibani reikia per miesta and grandiniu pertempt galės kaifuot.

kiku

kiku portretas
Tai ne vaikinai, o gaidžių gaidžiai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių