Quantcast

Sukčiai uostamiestyje vėl mulkino lengvatikes

Penktadienį uostamiesčio policijoje gauti dviejų garbaus amžiaus klaipėdiečių pranešimai apie išviliotus pinigus. Abiem atvejais nukentėjusiosioms sukčiai aiškino, kad moterys atsiskaitė netikrais pinigais ir namuose turimas kupiūras reikia patikrinti.

Penktadienį Klaipėdos m. policijos komisariate gautas 1936 m. gimusios moters pareiškimas apie tai, kad trečiadienio vakarą į jos laidinį namų telefoną paskambino sukčiai. Jie apgaulės būdu iš patiklios moters išviliojo 3630 eurų grynaisiais.

Skambinęs vyriškis nurodė, kad pareiškėja prekybos centre atsiskaitė netikrais pinigais, todėl pas ją į namus užeisianti ekspertė, kuri patikrinsianti, ar kupiūros nėra padirbtos. Nukentėjusioji tikina įdavusi moteriai voką su pinigais, o ši pabėgo. Įtariamoji yra apie 30 metų, 1,65 m ūgio, liekno kūno sudėjimo, šviesių plaukų.

Panašiu metu, kaip ir prieš tai minėtu atveju, kažkoks vyras paskambino 75-erių metų klaipėdietei ir, prisistatęs butų ūkio darbuotoju, nurodė, kad ji, mokėdama mokesčius, atsiskaitė padirbtais pinigais.

Dar kalbant telefonu, į buto duris paskambino moteris, kuri prisistatė policijos tyrėja, ir į jos rankas nukentėjusioji įdavė 4100 eurų. Įtariamosios požymiai – identiški, dar paminėta, jog atėjusioji vilkėjo balta striuke, balta megzta kepure, tamsios spalvos kelnėmis, kalbėjo lietuviškai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tie tikrintojai skambina kas kart visiems, rade laidiniuose telefonu knygose ir tel., ir adresa. Ir senoviskus vardus, zino, kad jau nukvake. O jie moka suregzti tokius paaiskinimus, kad as, dar ne tokia sene vos nepatikejau, kad nori langus patikrinti(buvo toks tikrinimas). Taip pat ir apie mokesciu mokejima teko klausytis. Bet senukai, neturi su kuom pasikalbeti, ima dar aiskintis, kiek ponigu turi. Jos ne lengvatikes. Jos nuosirdziai viska atiduoda. Gal rusakalbiai, jiems tas kalbos lietuviskos ignoravimas skaudziai dabar kerta. Kiekvienoje vietoje, kasdien.

stebėtojas

stebėtojas portretas
Turime rūpintis mūsų senoliais visi, kas gali. Jie patiklūs kaip maži vaikai. Žema sakyti, kad taip jiems ir reikia. Galėtu žmonės, išnešiojantys vienišiems senoliams pensijas, kiekviena karta priminti apie tokius sukčius.

kaunietė

kaunietė portretas
durna glušą ir bažnyčioj muša
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių