Quantcast

Sučiupti du įtariamieji vagystėmis iš automobilių

  • Teksto dydis:

Birželio 8 d., apie 00.35 val., mieste patruliuojančiam Patrulių rinktinės ekipažui pranešta, jog Markučių g., Klaipėdoje, vieno iš daugiabučių namų kieme, galimai įvykdyta vagystė iš „Volkswagen Golf“ automobilio. 

Atskubėję į įvykio vietą patruliai aptiko minėtame automobilyje  neblaivų, 0,95 promilės į alkoholio matuoklį įpūtusį, 1988 m. gimusį vyrą, kuris jau buvo spėjęs automobilyje ištraukti magnetolos laidus, išmėtyti daiktus. Apie įsibrovimą į transporto priemonę pareigūnai informavo jos savininkę, o patį įtariamąjį atgabeno į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą.

Panašiu laiku šiąnakt sulaikytas ir dar vienas įtariamasis vagystėmis iš automobilių. Tiltų g., Klaipėdoje, pro šalį ėję du pilietiški jaunuoliai pastebėjo įtartiną asmenį besisukinėjantį apie automobilius, kuris rankoje turėjo įrankį panašų į plaktuką. Kaip pareigūnams nurodė 1993 m. gimęs liudininkas - netrukus ilgapirštis rankose turėtu įrankiu išplakė automobilio „BMW“ langą bet pamatęs link jo artėjančius vaikinus leidosi bėgti. Tačiau jaunuoliai buvo ne tik pilietiški bet ir sportiški – jie ilgapirštį pavijo ir sučiupę perdavė policijos pareigūnams.

Šiuo  metu abu įtariamieji vagystėmis iš automobilių uždaryti į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Grubliauskio

Grubliauskio portretas
Draugai , juk grubliauskis tuos valkatas seria narkotikais, neikaip grubliauskis negali be prekybos narkotikais mieste ypac ribporte ir minijos 129 ten jo BAZE !!!

Tik

Tik portretas
Sulaužyt rankas iškarto tiem nevykėliams vagims be jokio gailesčio, antrą kartą kreivarankiai nebevogtų

šiaip sau

šiaip sau portretas
Šaunuoliai sportininkai !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių