Quantcast

Pasivažinėjimas mašina klaipėdiečiui baigėsi kriminalu

Trečiadienį klaipėdietis sutiko pavėžinti girtą kur kas jaunesnį draugą ir pateko į nepavydėtiną situaciją – buvo priverstas šokti iš savo paties mašinos, o vėliau prašyti pareigūnų, kad surastų automobilį ir jo pagrobėją.

Sunkiai vaikštantis 46-erių vyras uostamiestyje remontavo savo automobilį „Nissan Primera“. Tuo metu prie jo priėjo nežinia, kur gyvenantis ir nežinia, ką veikiantis 26-erių pažįstamas. Kai automobilis jau galėjo važiuoti, jo savininkas sugalvojo nuvežti Šilutės rajone gyvenančią savo draugę namo. Drauge pasivažinėti pasiprašė ir jaunasis bičiulis, mat jis neturėjo ką veikti.

Kai vyras parvežė draugę į Sakučius, vyrai ketino pasukti į Klaipėdą. Jaunasis mašinos savininko pažįstamas sugalvojo, kad vairuoti norėtų jis. Vyresnysis matė, kad jo pažįstamas yra gerokai įkaušęs ir neleido jo sėsti prie vairo.

Toliau įvykiai vystėsi kaip filme – jaunesnysis vyras smogė kelis kartus neįgaliam draugui ir liepė sėsti į keleivio sėdynę. Sunkiai vaikštantis dėl skaudančių kojų vyras buvo priverstas paklusti ir važiavo savo automobiliu kaip keleivis. Ties Rimkais, kai vairuotojas buvo priverstas stabtelėti prie „Stop“ ženklo, savininkai iššoko iš mašinos, o girtas jo draugas nuvažiavo tolyn.

Vyras iškart pranešė apie incidentą policijai. Policijos patruliai buvo informuoti, kokio automobilio ieškoma.

Po kelių valandų, apie 23.30 val. patruliai pastebėjo pagrobtą mašiną Taikos pr., prie „Vėtrungės“. Šalia nisano stovėjo girtas įtariamasis. Jis į alkoholio matuoklį įpūtė 2,12 prom.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jack

Jack portretas
Dieve tu mano, kiek klaidų. Straipsnis viena pastraipa,o kiek stiliaus, gramatikos ir skyrybos klaidų. Ko gero, buvo leista penktokui rašyti „straipsnį“, nes sunku ir suprasti, kas ir kaip.

ir

ir portretas
Pażįstamais pasitikėti negalima

dievas

dievas portretas
dievas visur y tempa pydare tu taukuotas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių