Quantcast

Senolę skriaudė dukra ir anūkas

Sekmadienį vakare uostamiesčio Ryšininkų gatvės daugiaaukščio namo gyventojai prilipo prie langų – kieme stovėjo trys policijos ir vienas greitosios medicinos pagalbos automobilis. Sunerimę žmonės matė kaip medikai neštuvais išnešė žmogų ir įstūmę juos į automobilį išskubėjo iš kiemo.

Netrukus pareigūnai iš tos pačios laiptinės išvedė jauną vyrą. Jo rankos buvo surakintos už nugaros. Po kiek laiko išvažiavo ir visos trys policijos mašinos.

Kas atsitiko? Kas ir ką, o juo labiau, kodėl nuskriaudė? Šie klausimai nedavė namo gyventojams ramybės.

Paaiškėjo, kad rugsėjo 24-osios vakare, po 20 val. policininkų pagalbos reikėjo 84-erių klaipėdietei. Moteris telefonu spėjo pranešti, kad yra mušama savo šeimos narių.

Į įvykio vietą atskubėję policininkai netrukus patys kvietėsi pagalbos. Bute tikai buvo sumušta senolė, ant jos veido ryškėjo mėlynės, moteris buvo labai susijaudinusi, ją reikėjo ne tik apsaugoti nuo smurtautojų, bet ir suteikti būtinąją medicinos pagalbą. Todėl pareigūnai iškvietė medikus.

Klaipėdoje senolę mušė jos dukra ir anūkas.

Būtent jis kėlė daugiausiai problemų. Pareigūnai pasikvietė pastiprinimą, nes 36-erių vyras bandė kumščiais įrodinėti savo tiesą ir policininkams. Galiausiai jis buvo surakintas antrankiais ir įkištas į policijos automobilį. Vyras atsisakė tikrintis blaivumą, tačiau iš jo elgesio ir nuo jo sklindančio tvaiko buvo akivaizdu, kad jis – girtas. Atsisakydamas pasitikrinti matuokliu smurtautojas tik pablogino savo padėtį – policininkai užfiksavo, kad jis buvo sunkaus girtumo.

Ne blaivesnė buvo ir senolės 59 metų dukra, matuoklis parodė 2,6 prom. Pareigūnų žiniomis, ji taip pat mušė senyvą mamą.

Motina ir sūnus naktį blaivėjo policijos komisariato areštinėje. Kodėl jie taip pasielgė, nukentėjusioji dėl blogos sveikatos negalėjo paaiškinti, o kaltininkai nepanoro.

„Nėra nieko blogiau kaip girta moteris, tada gali reikėti ne vieno, o ir trijų policijos ekipažų. Su girtais vyrais – kur kas paprasčiau. Jos į darbą paleidžia viską, kas po ranka pakliūna, – kalbėjo Klaipėdos miesto policijos komisariato viršininkas Gintautas Mačiulaitis. – Pradėjome ikiteisminį tyrimą, lauksime teismo medicinos ekspertų išvadų. Bus sprendžiamas klausimas dėl šeimos narių gyvenimo skyriumi.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Indra

Indra portretas
Pries motina kelti ranka- ne moteris, o slykstyne! Bejegei senutei kaip toliau gyvent su tokiais degradais viename bute? Cia turetu isikisti institucijos, kol neivyko tragedija...

TAVO BAISI GĖDA

TAVO  BAISI GĖDA portretas
DUKRAI, JEI TU GIRDI MANE DABAR. AR ŽINAI KOKIA ESI MENKYSTA JEI KELI RANKĄ PRIEŠ TAVE UŽAUGINUSIĄ MOTINĄ? TOKĮ PAVYZDĮ MATO TAVO VAIKAS, TAI KAI PASENSI JIS ELGSIS TAIP PAT SU TAVIMI. ATSIPEIKEEEEEEEEEEEEEEEEK, MOTERIE, PRAŠYK MAMOS ATLEIDIMO, ATLYGINK JAI ŽALĄ, GYDYK SUMUŠIMUS IR NIEKADA NELIESK SAVO ARTIMIAUSIO ŽMOGAUS, KURIO ŽEMĖJE ATSIRADAI.

AČIŪ

AČIŪ portretas
Mama...kad užauginai, vadinasi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių