Quantcast

Savaitgalis uostamiestyje prasidėjo plėšimais ir vagystėmis

Naktį penktadienio į šeštadienio Klaipėdoje esančiame Baltijos prospekte apiplėštas vyras, o policijoje pradėti dar keturi tyrimai dėl vagysčių – iš sporto klubo, bendrabučio kambario ir parduotuvių.

Šeštadienį kelios minutės po vidurnakčio parke prie Baltijos pr. 73 numeriu pažymėto namo du jaunuoliai užpuolė 32-ejų metų vyrą. Vienas plėšikas trenkė nukentėjusiajam į veidą, kitas pradėjo smaugti. Tuo metu jo sėbras naršė po vyro kišenes. Užpuolikų grobis – 200 eurų vertės raktas nuo automobilio „Peugeot“ ir mobilusis telefonas. Po apiplėšimo vienas užpuolikas vyrą dar apspardė ir pabėgo. Nukentėjusysis žalą įvertino 230 eurų.

Policijoje pradėti dar keturi tyrimai dėl vagysčių. Buvo gautas pranešimas, kad Kretingos g. esančiame bendrabutyje nukentėjo 21-erių metų asmuo. Jo teigimu, iš kambaryje buvusios nerakinamos spintelės prapuolė tūkstantis eurų. Kas galėjo pavogti pinigus asmuo neįtaria, įsilaužimo žymių nerasta.

Taip pat į policija dėl pavogtų prekių kreipėsi parduotuvės savininkas, nurodęs, kad pavogta prekių už 168 eurus. Dar viena vagystė fiksuota kosmetikos parduotuvėje, esančioje Priestočio g. Čia buvo pavogti kvepalai, kurie įvertinti 134 eurais.

Taip pat mobiliojo telefono neteko viena 16-metė. Pasak nukentėjusiosios, jai brangus daiktas prapuolė miesto centre esančiame sporto klube. Mobilųjį telefoną ji buvo palikusi užrakintoje drabužių spintelėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Budelis

Budelis portretas
Tokius anksciau uz policija surasti ir nulinciuoti gerai... Kad kitiems butu pamoka.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių