Quantcast

„Rybporte“ du vagys užpuolė šešiolikmetį

Savaitgalis mokyklinio amžiaus klaipėdiečiui prasidėjo rimtais nemalonumais. Šešiolikmetį užsipuolė tik keliais metais už jį vyresni plėšikai.

Penktadienį apie 22:30 val. nieko blogo neįtariantis vaikinas Baltijos prospektu žingsniavo namų link. Likus visai nedaug iki kelionės tikslo, prie jo iš už nugaros pribėgo apie 17–19 metų nepažįstamas jaunuolis.

Apkabinęs auką šis staigiai nusitempė šešiolikmetį vaikiną į nuošalę ir liepė atiduoti viską, ką turi su savimi. Tada sudavė porą smūgių į nugarą, iš palto kišenės ištraukė telefoną bei piniginę. Pribėgęs dar vienas panašaus amžiaus jaunuolis, nuėmė nuo nukentėjusiojo pečių kuprinę su nešiojamuoju kompiuteriu, skaitykle ir knyga.

Pargriovę savo auką ant žemės, užpuolikai su jo daiktais pasišalino link Taikos prospekto.

Užpuolimas vyko prie Nidos gatvės 1-ojo namo. Sugrįžęs į namus sumuštas paauglys viską papasakojo tėvams.

Klaipėdos policijos atstovų teigimu, kai patruliai gavo pranešimą, nuo įvykio buvo praėję nemažai laiko, todėl nespėjo sučiupti jaunų vagišių.

Plėšimo metu padarytas nuostolis – 1470 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vadinamajame Žvejybos uosto rajone, kurį ir pareigūnai, ir patys gyventojai įvardija kaip „skaudžiausią“ Klaipėdos vietą, nusikalstamumas nemažėja. Čia gausu pranešimų apie muštynes, vagystes, užpuolimus, narkotikų platintojus. Pasitaiko ir mirčių.

Miestiečiai jau ne kartą siūlė karčiausiuose „Rybporto“ taškuose įrengti vaizdo stebėjimo kameros, kurios, galbūt atbaidytų piktadarius.

Dar šiemet buvo planuojama ne tik pastatyti daugiau kamerų, bet ir intensyvinti patruliavimą naktimis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vida

Vida portretas
Ne zuvu ,o zvejybos uosto rajonas,pamatykik kas kituose ,nauju namu rajonuose dedasi!is ten ne viena ,,taska"narkomanu uzdare,gyvename ir vargo nematom...

Jonas

Jonas portretas
Kada žurnalistai teisingai rašys? Rybportas.Tai gal Žuvų uostas, ką?

Gogenas

Gogenas portretas
O jei sužinos sputnikas kas čia darosi .......kas bus kitas skuduras .....
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių