Quantcast

Policijos reidai: rajono keliuose apgirtę vairuotojai

Uostamiesčio policijos pareigūnai šeštadienio rytą vairuotojus pasitiko reidais. Tauralaukyje sustabdyto „Ford Fiesta“ automobilio vairuotojas į miestą dūmė apgirtęs ir be techninės automobilio apžiūros.

 

Vyrui nustatytas 0,45 promilių girtumas. Kitas apgirtęs veikėjas įkliuvo šalia Gargždų. Policijos ekipažai pasirinktinai vairuotojus tikrino ties Macuičių sankryža.
Čia sustabdytam „VW Passat“ vairuotojui nustatytas 0,56 prom. girtumas.
Vėliau policijos ekipažai persikėlė į Baltijos prospektą, čia tikrinti vairuotojai, išriedantys automobiliais iš kelto, atplaukusio iš Švedijos.
Paaiškėjo, jog „Opel Zafira“ automobilio vairuotojas prie vairo sėdo su 0,45 promilių doze organizme. Tai jau trečias šio vairuotojo įkliuvimas su promilių kvapu.
Šeštadienio naktį, 2 val. 15 min. S.Šimkaus gatvėje policijai įkliuvo girtas BMW vairuotojas. 1999 m. gimusio vairuotojo organizme matuoklis aptiko 1,83 prom. alkoholio garų. Jaunuolis uždarytas į areštinę.
Penktadienio pavakarę, 17 val. 15 min. Skuode, Gedimino ir Vytauto gatvių sankryžoje sustabdytas dar vienas girtas veikėjas.
Automobilio „VW Sharan“ vairuotojui, gim. 1975 m., alkoholio kiekio matuokliu buvo nustatytas 2,59 prom. neblaivumas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Linčiuoti atmatas

Linčiuoti atmatas portretas
Ar tik nereikia pradėti linčiuoti gatvėje pagautų girtų atmatų už vairo. Baudos jų negąsdina, gal invalido vežimėlis išgąsdins?...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių