Quantcast

Plėšikai aukų tyko jau ir dieną

Tilžės gatvėje ir šalia jos esančiame parke prie Malūno (Trinyčių) tvenkinio – neramu, net šviesiu paros metu čia siautėja plėšikai.

Penktadienį, šviesiu metu, po 17 val., 27-erių  vaikiną šiame parke užpuolė du nepažįstamieji. Jie sumušė auką, taikydami kažkuo kietu į galvą.

Kai jaunuolis neteko sąmonės, nusikaltėliai išgraibė jo kišenes. Atsigavęs nukentėjusysis pasigedo 15 eurų, kuriuos turėjo kišenėje.

Plėšikų veidų vaikinas neįsidėmėjo, jam į atmintį įstrigo tik tai, kad vienas jų buvo aukštas, apie 190 cm ūgio, kitas – kiek žemesnis, gal 175 cm.

Šiame parke žmonės užpuolami neretai. Pamėgta klaipėdiečių vieta traukia žmones, bet čia saugumas vis dar nėra užtikrinamas.

Tą patį vakarą, apie 18 val., Tilžės gatvėje, kuri yra visiškai netoli Malūno (Trinyčių) parkelio, 27-erių vaikiną užpuolė trys nepažįstamieji. Jie pirmiausia užmaukšlino jaunuoliui ant veido megztą kepurę.

Vienas plėšikų laikė nukentėjusiajam rankas, jis tramdė besipriešinantį vaikiną ir psichologiškai – grasino jam susidorojimu.

Tuo metu kiti du graibė aukos kišenes. Grobis tądien buvo mobiliojo ryšio telefonas ir 50 eurų.

Policijai klaipėdietis apie patirtą smurtą ir praradimus pranešė šeštadienį.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl abiejų apiplėšimų. Gali būti, kad abiem atvejais veikė tie patys nusikaltėliai.


Šiame straipsnyje: užpuolimassmurtasapiplėšimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas

Mindaugas portretas
Ritai paprieštaraučiau, ginklas pačiam bėdų tik pridarys, ne Amerikoj gyvenam. Advokatai išvartys,kad nebuvo grėsmės gyvybei, plėšikai tarkim neturėjo peilio ar kitų ginklų, todėl pats lieki kaltas, tokie pas mus įstatymai

Kostas

Kostas portretas
Kol policijos darbuotojai nepradės normaliai dirbti-plėšikai jausis,kaip žuvys vandenyje. Jeigu jau ir viduryje dienos jie išdrįsta plėšti butus ir praeivius,tai reiškia ,kad policija jiems nebegrėsminga.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Noriu kad atkreiptų dėmesį žmonės ,atsirado daug žmonių ,kurie eina po kelis į parduotuves,seka paskui pasiruošę apšvaryti.Teko matyti ir stebėti moterys,viena romų kilmės nusidažiusi plaukus šviesiai,kita stora šviesi ,vyresnio amžiaus jos ,yra jų kompanijoje ir jaunesnių.IKI parduotuvėse siaučia jos.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių