Quantcast

Pažado policininkui netesėjo – vairavo girtas

Palangos policininkai sekmadienį įsitikino, kad pasitikėti girtaujančio asmens pažadu neverta. Sulaukę patikinimo, kad neblaivus nevairuos, jaunas vyras netrukus buvo nutvertas važinėjantis kurorto gatvėmis.

Palangos policininkai balandžio 15-ąją sulaukė Kretingos gatvės gyventojų pranešimo apie vieno namo kieme automobilyje "Mazda" sėdinčius du vyrus, kurie trikdė viešąją rimtį.

Vyrai girtavo ir garsiai klausėsi muzikos. Muzika grojo taip garsiai, kad aplinkinių namų gyventojai nebeapsikentė ir juos įskundė.

Policininkai nesunkiai rado triukšmadarius, pareikalavo liautis triukšmavus ir įspėjo juos jokiu būdu girtiems nevairuoti.

Kadangi mašinos variklis nebuvo įjungtas, pareigūnai neturėjo pagrindo manyti, kad 35 metų vyras, sėdėjęs prie vairo, susiruoš kur nors važiuoti. Palangiškiai pažadėjo nepažeisti įstatymų.

Tačiau netrukus patruliuodami Kretingos gatvėje pamatė minėtą mašiną važiuojančią.

Policininkai sustabdė automobilį ir pamatė, kad prie vairo sėdi visai neseniai drausmintas žmogus.

Pareikalavę jo vairuotojo pažymėjimo pareigūnai išgirdo paaiškinimą, kad piniginę, kurioje esąs dokumentas, jis palikęs namuose.

Vyras tikino esąs blaivus, bet alkoholio matuoklis parodė ką kita – jo ekrane nušvito 2,08 prom. rodantys skaičiai.

Praėjusį penktadienį, apie 17 val., Klaipėdoje, taip pat Kretingos gatvėje, policininkai sustabdė automobilį "Opel Zafira". Paaiškėjo, kad 65 metų vairuotojas taip pat buvo gerokai įkaušęs (1,98 prom.).

Abu girtuokliai pateko į areštinę.


Šiame straipsnyje: girtasgirtas vairuotojasPalanga

NAUJAUSI KOMENTARAI

KL

KL portretas
O tai debilas!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių