Quantcast

Žiaurus nužudymas Palangoje: sulaikyti trys įtariamieji

Vos po kelių valandų nuo pranešimo apie tai, kad Palangoje rastas nužudytas jaunas vyras, policininkai sulaikė įtariamuosius ir nustatė galimą nusikaltimo motyvą.

Paaiškėjo, kad naktį iš antradienio į trečiadienį Palangoje, vienoje metalo laužo supirktuvėje girtavo čia dirbantis ir laikinai prisiglaudęs 47 metų benamis ir 34 moteris bei 39 metų vyras.

Asocialaus gyvenimo būdo suvienyta kompanija ne tik girtavo, bet ir aptarinėjo savo gyvenimo aktualijas.

Kai visi buvo gerokai įkaušę, vyriausias kompanijos narys prisiminė kažkokią skriaudą. Esą 23 metų vaikinas, su kuriuo jis turėjo kažkokių reikalų, nuskriaudė metalo supirktuvėje dirbantį benamį. Įtūžio ir noro atkeršyti būta tokio ūmaus ir didelio, kad naktį jis susiruošė atkeršyti už skriaudą.

Panašu, kad kartu galėjo eiti ir sugėrovai.

Auka gyveno apleistame name, netoli Palangos ligoninės. Keršyti sumanęs vyras rado jį miegantį, todėl auka ir buvo pusnuogė, vaikinas buvo tik su trumpikėmis.

Grumtynių būta aršių, sužalojimų žymės rodo, kad prikeltas iš miego jaunas vyras gynėsi. Peiliu jam smogta į nugarą, krūtinę, perrėžta gerklė.

Pėdsakai rodo, kad nukentėjusysis buvo badomas namo, kuriame gyveno, kieme ir atokiau nuo jo. Miręs jis rastas už poros šimtų metrų nuo tos vietos.

Auką atpažino jo draugė, kuri paliudijo dovanojusi šiam vaikinui trumpikes, kuriomis jis vilkėjo žmogžudystės naktį.

Įtariamuosius policininkai nustatė ir sulaikė po keturių valandų, pagrindinį įtariamąjį – dar po valandos.

Paaiškėjo, kad 1971 metais gimęs pagrindinis įtariamasis prieš penkerius metus atliko 12 metų laisvės atėmimo bausmę už savo brolio nužudymą.

Sugėrovė su iš Latvijos kilusiu sugyventiniu glaudžiasi Palangoje jiems suteiktame socialiniame būste. Moteris yra pagimdžiusi šešis vaikus, bet nė vieno jų neaugina.

Į teismą sankcijos suimti įtariamuosius ketinama kreiptis penktadienį ryte.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

......?

......? portretas
Kažin ar kuris vaikystėje svajojom ir norėjom tapti alkocholiku benamiu..?

Anonimas

Anonimas portretas
kas cia varo ant lietuvio,patikrinkite bus esas ir broleliu, nereikia viska kabinti ant musu o kai isaiskeja ir pasirodo kitatauciai grazuoliai,oi kaip jus norit mus juodinti,kiekvienas zmogus atsako uz save pilnai,tik ligoniai ir nepilnameciais valdzia rupinai,baikit juodinti valstybe,daugiau dirbkit maziau gerkitir problemu nebus ,pasibaige tinginiu islaikytiniu era ,dirbti ir mastyti,tamesi zmgum sutvertas,tokia jau tavo misija,

benamis

benamis portretas
Kodėl jūs visi taip pikti ir ant visko, taip negali būti, vieni mes norime dirbti ir užsidirbti, kiti nenorime dirbti, norime gyventi iš pašalpų, čia yra mūsų pasirinkimas, aišku gyvenime visada yra ir bus problemų, bet kodėl mes vis kaltiname valdžią kitus kas negerai ,bet tik ne save.Mano galva yra problemų ir jų nemažės, bet pradėkime nuo savęs ,ką tu pats padarei ne taip, kadtaip dabar yra, gal nustok vartoti gėrimus ar kitas narkotines medžiagas ir įsitrauk į realų gyvenimą, jeigu dar įmanoma, o netik kaltink visus ir rekalauk ,kad tau padėtų, jeigu to nesi vertas.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių