Quantcast

Palangoje šiukšlių konteineryje rastas negyvas naujagimis

Joninių išvakarėse didžiausiame šalies kurorte Palangoje įvyko kraupi tragedija. Šiukšlių konteineryje rastas negyvas naujagimis.

Penktadienio rytą apie 10.20 val. iš Palangos į Klaipėdos universitetinės ligoninės gimdymo namus buvo pristatyta 31 metų moteris. Ji stipriai kraujavo.

Moters gimdos kaklelis buvo atsivėręs. Buvo akivaizdu, kad palangiškė neseniai gimdė, tačiau ji tai griežtai neigė.

Praėjus kelioms valandoms, apie 15 val., Palangoje, Vytauto gatvės pabaigoje, konteineryje rastas vyriškos lyties negyvas kūdikis.

Įtariama, kad jį pagimdė ir taip atsikratė į uostamiesčio ligoninę atvežta moteris. Konteineris stovėjo netoli palangiškės darbovietės.

Neoficialiais duomenimis, moteris dirbo padavėja. Būtent kavinės, kurioje ji dirbo, konteineryje ir rastas naujagimio kūnelis. Manoma, kad moteris pagimdė darbovietėje ir vėliau jį išmetė.

Policija pradėjo tyrimą dėl vaiko nužudymo. Jį atlieka Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Sunkių nusikaltimų tyrimo valdyba.

Asmeniui, kuris nužudė savo artimą giminaitį ar šeimos narį, gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki 20 metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Moteris tebegydoma Klaipėdos universitetinės ligoninės gimdymo namuose. Medikai stebi jos sveikatos būklę. Palangiškę saugo policijos pareigūnai, tačiau ji dar nėra suimta.

Tai bus sprendžiama, išsiaiškinus kūdikio mirties priežastį. Pati palangiškė aiškina, kad berniukas gimė negyvas, o į konteinerį naujagimį išmetė ištikta streso ir šoko.

Pareigūnų teigimu, kūdikis išnešiotas. Ant kūno smurto žymių nematyti. Ar vaikas tikrai gimė negyvas, paaiškės atlikus ekspertizę.

Naujagimį į konteinerį išmetusi palangiškė augina du vaikus. Šis būtų buvęs trečias.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O aš tai vis bandau surasti pateisinima šiam moters poelgiui, pažinojau ja... negaliu patikėti ir niekada nebūčiau patikėjusi kad būtent ji taip galėtu pasielgti. Sunku sovokti kai pažysti žmogu... Tikrai ne iš gero gyvenimo taip žmogus pasielgia... Lengviausia pasmerkti ir nuteisti, tikiu, kad jai reikalinga skubi psichologo pagalba, tik Lietuvoj gali paleisti žmogu namo pas vaikus kai jis yra nesamoningos būsenos...

Ayylien

Ayylien portretas
Eee, nebegaila man jos. Paaiškėjo, kad kūdikis gimė sveikas ir jis buvo nužudytas. Dar mano gailėstį sumažino jos draugės ir vyro, kuris grįžo iš užsienio, reakcija: na ir kas, parduosim butą Palangoje, pasisamdysim gerą advokatą, išteisinsim, ir mausim į užsienį, jūsų mums nereikia. Vedėja dabar yra labai šokiruota - pagalvojus, kad eini į tuoletą, kuriame gimė ir buvo nužudytas kūdikis... Pažįstamoji teigia, kad atrodo, žmogus geras, bet iš tiesų...

.

. portretas
Baisu...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių