Quantcast

Po nakties kurorto svečiai pasigedo dviejų brangių automobilių

Palangoje vasaros sezono kriminalų tradicijos nesikeičia – vagiami brangūs automobiliai. Vagių nestabdo nei įjungtos signalizacijos, nei uždarų kiemų tvoros.

Antradienio rytas buvo nelaimingas vilniečiui, apsistojusiam kurorto Klaipėdos plente ir lenkui iš Suvalkų, laikiusiam automobilį aptvertame kieme.

Apie 7 val. policijai pranešta, kad Žvejų gatvėje, aptvertame nuosavo namo kieme 41 metų Lenkijos pilietis pamatė, kad kieme nebėra jo automobilio.

2008 m. pagamintas “BMW 520 D” savininko įvertintas 12 tūkst. eurų. Naktį namo gyventojai nepajuto, kaip vagys atsidarė vartelius ir išvairavo mašiną.

Panašus pranešimas Palangos policininkus pasiekė po valandos. Klaipėdos plente, prie prekybos centro, iš automobilių aikštelės, kuria naudojasi pirkėjai ir greta esančio daugiabučio namo gyventojai, dingo „Toyota Prius“. Iš Vilniaus pailsėti atvykęs 38-erių vyras pranešė patyręs 11,5 tūkst. eurų žalą.

Abu automobiliai buvo apdrausti Kasko draudimu ir nakčiai palikti su įjungta signalizacija. Tiesa, pavogtose mašinose buvo gamyklinės signalizacija, negarantuojanti automobilių saugumo.

Tikėtina, kad mašinos pavogtos turint tikslą panaudoti jų detales kitų tokios pat markės mašinų remontui. Bet gali būti, kad jos iškeliavo į užsienį ir galiausiai atsidurs kurioje nors buvusių Sovietų Sąjungos valstybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių