Quantcast

Palangiškis sekė girtą vairuotoją ir atvežė ją į policiją

  • Teksto dydis:

Antradienį Palangoje pastebėjęs galbūt neblaivią vairuotoją vyras sekė jos automobilį, o vėliau sunkiai apgirtusią moterį įtikino vykti į policiją.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, 1988 metais gimęs vyras apie 14.20 val. Ganyklų gatvėje pastebėjo, kaip atbulas nuo dviejų sugadintų automobilių nuvažiuoja „Audi 100“ automobilis.

Iš „Audi“ išlipusi moteris apžiūrėjo apgadintus automobilius, tada įlipo į savo automobilį ir važiavo toliau. Moteris, pasak pranešėjo, kartais važiavo prieš eismą, posūkyje užvažiavo ant šaligatvio bei kėlė avarines situacijas kelyje.

Pranešėjas sekė moters automobilį, kol šis sustojo aikštelėje Sodų gatvėje. Vairuotoja jam pasirodė akivaizdžiai neblaivi, todėl jis ėmė su ja kalbėtis ir po ilgo įtikinėjimo pristatė 1974 metais gimusią moterį į Palangos policijos komisariatą.

Palangiškei buvo nustatytas sunkus 2,87 promilės girtumas, dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotoja

Vairuotoja portretas
Noriu labai dar karta padekot sitam vyrukui, kuris neliko abejingas. Daugiau tokiu graziu pavyzdziu, tada nebaisu kad is tavo automobilio nieko nelike, bet kaltininke kad ir pabegus buna surasta. Aciu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių