Quantcast

Pajūryje vagys grobė moterų rankines

Pajūryje darbavosi vagys. Ilgapirščiai pagrobė automobilio atsarginį ratą, rankines, kompiuterį. 

Penktadienį į uostamiesčio policiją kreipėsi 48 metų vyras. Jis pranešė, kad iš jo automobilio „Kia Sportage“ dingo bagažinėje laikytas atsarginis ratas.

Transporto priemonė stovėjo gyvenamojo namo, esančio Birutės gatvėje, kieme. Kaip vagys pateko į automobilį, neaišku. Įsilaužimo žymių nepastebėta. Nukentėjusysis nuostolius įvertino 1 tūkst. eurų.

Vagių auka tapo 20 metų Turkijos pilietė. Mergina panešė, kad LCC tarptautiniame universitete, esančiame Kretingos gatvėje, dingo jos kuprinė ir medžiaginis maišelis, kuriame buvo kompiuteris „Mackbook Air“. Nukentėjusioji nuotolius įvertino 1,9 tūkst. eurų.

Rankinės neteko 69 metų moteris. Jos pensininkė pasigedo penktadienį apie 19.30 val. Klaipėdos rajone, Lėbartų kapinėse. Rankinėje buvo pinigai, dokumentai. Moteris žalą įvertino 525 eurais.

Nuo įžūlios vagilės ketvirtadienį Palangoje nukentėjo 62 metų moteris. Apie 16 val. ji laiką leido Vytauto gatvėje esančios kavinės lauko terasoje. Pasak moters, pro šalį ėjusi nepažįstamoji griebė jos rankinę, kuri buvo ant kėdės, ir bandė sprukti, tačiau nesėkmingai. Savininkė išplėšė rankinę iš vagilės rankų.

Tačiau nepažįstamoji nenurimo. Ji griebė moters akinius, kuriuos ši buvo užsidėjusi, ir spruko. Bėgdama nepažįstamoji numetė akinius ant gintaro prekeivių staliuko.

Nukentėjusioji kreipėsi pagalbos į Viešojo saugumo tarnybos pareigūnus. Palangos policija pradėjo tyrimą dėl vagystės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių