Quantcast

Pajūryje automobiliai traumavo dvi merginas

Ketvirtadienio rytas buvo nelaimingas dviem po automobilių ratais pakliuvusioms merginoms. Viena jų nukentėjo Klaipėdoje, kita – Kretingalėje.

Policijos pareigūnai ir greitosios medicinos pagalbos medikai 8.17 val. skubėjo į Klaipėdos pašonėje esantį Kretingalės miestelį. Čia, Klaipėdos gatvėje, ties 8-uoju namu, automobilis „Cchrysler“ partrenkė 17 metų merginą.

9.01 val. toks pat pranešimas pasiekė specialiąsias tarnybas iš uostamiesčio Baltijos prospekto. Čia po „Renault Megane“ ratais pakliuvo 19-metė mergina.

Abi nukentėjusiosios išgabentos į ligoninę. Klaipėdoje nukentėjusi avarijos auka patyrė politraumą, iš Kretingalės į Vaikų ligoninę atgabenta paauglė skundėsi sutrenktos nugaros skausmu, tačiau sužalojimas nebuvo sunkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas Lupeika

Vytautas Lupeika portretas
Labai didelė blogybė yra tai,kad mūsų žmonės rengiasi tamsiais arba tiesiog juodais rūbais...Nematomais tampa tokie ! Tuolab,nes vairuotojus tiesiog akina priešpriešinis eismas! Labai daug tų važnyčiotojų važinėja tiesiog išsikreipusiais,išsiderinusiais žibintais.O dar ir ilgom šviesom pasitaiko...Na,o,kad segėtų žmonės Atspindžius tuos - NEMAČIAU..!!! Štai ir NELAIMĖS. Ir dar...Tokiais keistai žiemiškais keliais ar gatvėmis - tai pasninga,tai palyja,tai plikšala,tai druskapliurza - NEGALIMA važinėti Neprotingai Greitai- (ką ten važinėti - tiesiog LAKSTO arba LEKIA daugelis tokių). Ir vėl NELAIMĖS! P.S. Na,o Kelių POLICIJA prevenciškai LABAI MAŽAI šiuo laikotarpiu besidarbuoja! Belieka dalyvauti tuose nelaiminguose autoįvykiuose.

Jo

Jo portretas
Panaikinti ten reikia visas perėjas, skiriamojoje juostoje įrengti atitvarus, kad nebūtų jokių pėsčiųjų. Jiems yra požeminė perėja.

Radote

Radote portretas
Saugumo oazė. Į Baltijos prospekto žiedą automobiliai dažnai iskrenda .
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių