Quantcast

Pagrobė ir sumaitojo taksi

Vėlų sekmadienio vakarą nuo keleivio nukentėjo taksi vairuotojas. Kaltininkas buvo netrukus sučiuptas. Paaiškėjo, kad jis buvo girtas, tik kol kas dar neaiškus poelgio motyvas.

Prieš vidurnaktį pagalbos telefonu pranešta apie taksi automobilio pagrobimą Klaipėdoje.

Į Bendrąjį pagalbos centrą paskambino vairuotojas ir pranešė, kad ką tik jam matant keleivis nuvažiavo jo automobiliu "Citroen Picasso".

Pasirodo, tą vakarą taksistas vežė du jaunus vyrus. Šie automobilyje pradėjo chuliganiškai elgtis, į vairuotojo pastabas nereagavo.

Taksistas nebežinojo, kaip sutramdyti keleivius, sustabdė automobilį ir pats iš jo išlipo.

Vienas keleivių taip pat išlipo iš automobilio. O antrasis pasinaudojo proga, persėdo į vairuotojo kėdę, įjungė variklį ir nuvažiavo.

Į vairuotojo pagalbos šauksmą atsiliepę policininkai sužinojo, kokio automobilio ieškoti ir kaip atrodo kaltininkas.

Praėjo visiškai nedaug laiko ir pareigūnai Klaipėdos priemiestyje, Labrenciškėse, M.Jankaus gatvėje rado į griovį įvažiavusią ieškomą mašiną.

Automobilis buvo tuščias. Buvo akivaizdu, kad jį vairavusio asmens reikia ieškoti kažkur netoliese.

Uniformuotieji 37-erių vyrą, pagrobusį taksi automobilį, pamatė netoli, jis pėdino Liepojos gatve. Vyras buvo girtas, tad oficiali apklausa tą patį vakarą buvo neįmanoma.

Vakar tikėtasi šį klaipėdietį apklausti, kai areštinės kameroje nakvojęs vyras jau prablaivėjo. Kad ir kokie galėjo būti jo poelgio motyvai, tai nuo atsakomybės jo neišvaduos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gonza

Gonza portretas
Taxistai vafliai!

Brudui

Brudui portretas
Pats esi brudų brudas,matyt nesi gerai į skurą gavęs,vot kai tau kas nors užmes atsakančiai į skurą,tada pradėsi protingiau reikšti savo mintis!

Visiem brudam taksistam taip ir reikia

Visiem brudam taksistam taip ir reikia portretas
Nes jie tik ir žiūri kaip daugiau nulupt pinigų už kelionę, o kur dar apšvarinimas girtų keleivių kurie nesiorentuoja aplinkoje ir moka didziules sumas vietoj keletos eurų. Kiek dar taksistai randa pamestu piniginių mašinose, ir jas pasisavina. Visi jie vienodi tie taksistai, ir jiem reikia duot gerai į skūrą kad žinotu ir prisimintu , kad reikia būti sažiningam, o ne vagiu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių