Quantcast

Padangų montavimo įmonėje kilo gaisras

Ugniagesiai vėlų penktadienio vakarą skubėjo gesinti automobilio padangų montavimo įmonei priklausančių statinių. Liepsnojo juose ir šalia jų sukrautos padangos. Įtariamas padegimas.

Pranešimas apie gaisrą statiniuose, esančiuose Sandėlių gatvė 48, gautas apie 23.30 val.

Atvykus ugniagesiams liepsnojo jūrinis konteineris ir vilkiko priekaba-šaldytuvas, kuriuose buvo sukrautos senos ir naujos padangos, jų montavimo įranga. Degė ir šalia statinių sudėtos padangos.

Ugniagesiai liepsnas malšino apie 20 min., tačiau liko budėti įvykio vietoje. Jie pylė vandenį, nešė statinių konstrukcijas, kad vėl neįsipliekstų liepsnos. Užgesinti padangas yra sudėtinga. Iš nelaimės vietos ugniagesiai išvažiavo apie 2 val.

Gaisro metu apdegė jūrinis konteineris, vilkiko priekaba-šaldytuvas. Liepsnos suniokojo senas ir naujas automobilių padangas, diskus, montavimui skirtus įrenginius, tarp kurių automobilių keltuvai, kompresorius. Nuostoliai, kuriuos patyrė įmonė, dar skaičiuojami.

Kodėl kilo gaisras, tiriama. Įtariamas padegimas. Gali būti, kad pirmiausia buvo uždegtos lauke sukrautos padangos, o nuo jų liepsnos persimetė į statinius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vartotojas

vartotojas portretas
zurnalistai gal parasykit kokiam mieste buvo, o ne tik, kad gatve
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių