Quantcast

Olandijoje pagrobta mergaitė jau gyvena pas tetą

Klaipėdoje ieškota 33 metų moteris, įtarta pagrobus iš globėjų savo penkerių metų dukrą, ketvirtadienį pati atėjo į Kauno policijos komisariatą.

Moters ir jos dukros policija ieškojo ir Olandijoje, kur pastaruoju metu gyveno jos dukra, ir Lietuvoje.

Moteris į Olandiją išvyko iš Klaipėdos, čia ją žmonės matė jau po poros dienų nuo mažylės pagrobimo, tačiau jos pėdsakų aptikti nepavyko.

Klaipėdietės sesuo gyvena Kaune, ji pranešė Vaikų teisių apsaugos tarnybos darbuotojams, kad pagrobta mergaitė yra saugi ir kartu su mama atvyko į Lietuvą.

Ketvirtadienį moteris, kuri, negalutiniais duomenimis yra praradusi teisę pati auginti dukrą, pati atėjo į Kauno policiją.

Mažylę globoti apsiėmė jos sesuo, vaikas jau gyvena su giminaite.

Tuo metu Kauno miesto apylinkės teismas skyrė vaiko pagrobimu įtariamai moteriai laisvės apribojimą, jai užsegta apykojė, kurią ji turės nešioti tris mėnesius.

Lietuvos Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba aiškinsis, kokios yra galimybės vaikui likti Lietuvoje, kodėl motinai atimta teisė auginti dukrą ir ar Olandijos pusė prašys vaiką grąžinti į šią šalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Ta 'motina' jau kartą savo vaiką pardavė; juk ir dabar pati jo neaugina.

vi

vi portretas
nesuprantu-vaiką pagrobė Olandiją, motina vaiką pasiėmė ir parvežė namo, nusikaltėlė ne ji...viskas aukštyn kojomis...ką čia svarstyti žada?negi gražins vaiką į Olandiją, laikiniems globėjams?marazmai kažkokie, negi jau vaikų Lietuvai nebereikia????

AAA

AAA portretas
Kažkodėl visi pamiršta patį pirmąjį straipsnį, kur buvo minėta, kad motina valkatavo, neturėjo gyvenamosios vietos, ir dukrą atidavė pati
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių