Quantcast

Nelaimė uoste – po ratais pateko darbuotojas

Uosto kompanijos "Klaipėdos Smeltė" teritorijoje sekmadienį įvyko net dvi apmaudžios nelaimės. Pirmiausia krovos darbų metu ant žemės žnektelėjo jūrinis konteineris, o vėliau po vilkiko priekaba pateko konteinerį fotografavęs įmonės darbuotojas.

Nelaimė nutiko 22 val. 50 min. Nemuno gatvėje įsikūrusios įmonės teritorijoje nukrito jūrinis konteineris. Į įvykio vietą atvyko įmonės pamainos viršininkas. Darbuotojas tuo metu fiksavo krovos incidentą fotoaparatu.

Pirminiais duomenimis, vyras traukėsi atbulas ir, tikėtina, žvilgsnį buvo nukreipęs į objektyvą.

1982 m. gimęs pamainos viršininkas nematė, jog  jam už nugaros į priekį pajudėjo vilkikas su priekaba. Automobilis judėjo ne pėsčiojo pusės link.

Vilkiko MAN ratai netikėtai įtraukė darbuotoją. Žmogus patyrė politraumą ir skubiai buvo nuvežtas į ligoninės reanimacijos skyrių. Atgabentas medikų globon, žmogus buvo sąmoningas, bet jis patyrė sunkių sužeidimų.

Pradėtas tyrimas dėl darbų saugos ir sveikatos priežiūros reikalavimų pažeidimo.

"Įvykis tiriamas, ir kol kas nelabai yra ką pakomentuoti. Laukiame pranešimo iš gydymo įstaigos dėl darbuotojo sveikatos būklės. Kol kas aiškinamės, kaip tai galėjo nutikti", – tikino įmonės Rinkodaros direktorius Eduardas Galuškinas.

Pranešama, jog nelaimę sukėlusio vilkiko vairuotojas, gimęs 1958 m., buvo visiškai blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Suknista nuotrauka Miciui svarbiau už žmogaus gyvybę. Apgailėtina vadovybė klounų pavidale...

Aukse

Aukse portretas
Varo vyrai be iseiginiu.

Anupras

Anupras portretas
BKT valdo......
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių