Quantcast

Neįtikėtina: Klaipėdoje į butą įgriuvo krano strėlė

Trečiadienį po pietų Žvejybos uosto rajone įvyko keistas eismo įvykis – automobilinis kranas įsmigo į pirmojo aukšto buto langą, išgriaudamas sieną ir suniokodamas būstą.

Prieš 15 val. Minijos gatvėje į 140 namo vieną pirmojo aukšto butą staiga įgriuvo kranto strėlė. Šiame name yra įsikūrusi gėlių parduotuvė, incidentas įvyko gretimai.

Atrodo, kad krano vairuotojas neteisingai įvertino automobilio specifiką. Pirmąja eismo juosta važiavęs sunkiasvoris automobilis buvo priverstas apvažiuoti kliūtį – mikroautobusą. Vairuotojas išsuko į antrąją juostą ir pernelyg staigiai grįžo į pirmąją, neįvertinęs, kad ilga į priekį smarkiai išsikišusi strėlė gali kliudyti arti gatvės esantį namą.

Metalinė konstrukcija sulindo į butą pro langą, ji išgriovė ir dalį sienos aplink lango rėmus. Laimė, tuo metu namuose šeimininkų nebuvo.

„Vaizdas – neįtikėtinas. Kaip taip galėjo atsitikti? Viena laimė, kad nenukentėjo namo viduje buvę žmonės“, – kalbėjo keisto reginio pažiūrėti susirinkę smalsuoliai.

Įvykio vietoje dirba policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

eik tu nachui bliat,kurva matka,bybi čiulpk

eik tu nachui bliat,kurva matka,bybi čiulpk portretas
Asile,su savo baudom.

Hmm

Hmm portretas
Na atrodo kad už viešai naudojimąsi keiksmažodžių, jums gudruoliai gresia bauda!

Statybininkas

Statybininkas portretas
Cia ne kranas,cia Bobcat.Na ir parasei redaktoriau !!! Tu nieko nesupranti,cia ne kranas! Eik mokyntis toliau ubagu saly !!!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių