Quantcast

Neįtikėtina: girtas vyras atvyko į „Regitrą“ laikyti vairavimo egzaminą

  • Teksto dydis:

Į Klaipėdos „Regitros“ filialą atvyko neblaivus vyras, kuris ketino laikyti vairavimo egzaminą ir susigrąžinti anksčiau už vairavimą išgėrus prarastą vairuotojo pažymėjimą.

Įmonė pranešė, kad trečiadienį „Regitros“ Klaipėdos filialo egzaminų centre policijos pareigūnai surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą 37 metų D.P., kuris į vairavimo egzaminą atvyko būdamas sunkiai apgirtęs. Jis siekė susigrąžinti profesionalaus vairuotojo kategoriją.

Principingas egzaminuotojas iškvietė policiją, ir atvykę pareigūnai patvirtino „Regitros“ darbuotojo įtarimus. Patikrinus alkotesteriu vairuotojui buvo nustatytas sunkus – 2,72 promilės – girtumo laipsnis.

Susigrąžinti prarastą vairavimo teisę jis dabar galės tik praėjus dar vieneriems metams.

Klaipėdoje gyvenantis D.P. egzaminą laikė iš naujo, siekdamas susigrąžinti dar 2012 metų rugsėjį prarastą vairavimo teisę, kurios buvo netekęs taip pat dėl sunkaus girtumo. Prieš ketverius metus sulaikytas neblaivus D.P. jau turėjo galiojančią nuobaudą dėl lengvo girtumo.

Įtarimas, kad asmuo egzaminą laiko galbūt neblaivus, egzaminuotojui kilo jau pačioje egzamino pradžioje atliekant manevrus aikštelėje. Čia vairuotojas padarė kritinę klaidą, ir, nors egzaminuotojas pajuto nuo vairuotojo sklindantį alkoholio kvapą, visgi neigė, kad vairuoja neblaivus.

„Regitros“ egzaminus siekiant susigrąžinti prarastą teisę vairuoti reikia išlaikyti tuomet, kai teisė vairuoti atimta vieneriems metams ar ilgesniam laikotarpiui. Jei atimta trumpesniam laikotarpiui, šių egzaminų išlaikyti nereikalaujama.

Vairavimo egzaminų „Regitroje“ paskirtis – tikrinant bazines žinias ir įgūdžius įgalinti gyventojus socialiai atsakingai vairuotojo elgsenai tolimesnėje jų vairavimo praktikoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

saulynas

saulynas portretas
protingas vyras. prisiklause zmmogus,kad labai sunku,kad dideli reikalavimai,tai ikale ant drasos ir nuejo.

saulynas

saulynas portretas
protingas vyras. prisiklause zmmogus,kad labai sunku,kad dideli reikalavimai,tai ikale ant drasos ir nuejo.

Vija

Vija portretas
Sos, šitam vyrui jau reikia rimtos pagalbos, nes jau nesusivokia ką daro. Valdžia nesenai ūkavo, kad rengs priverstinio gydymo sugrąžinimą, tačiau vėl nutilo, o gaila.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių