Quantcast

Neblaivūs vyrai smurtavo prieš žmonas

Policijos pareigūnai šeštadienį skubėjo gesinti šeimyninių konfliktų. Vyrai kumščiais auklėjo ir grasino susidoroti su moterimis.

Policijos pareigūnai šeštadienį skubėjo gesinti šeimyninių konfliktų. Vyrai kumščiais auklėjo ir grasino susidoroti su moterimis. Dauguma smurtautojų buvo įkaušę.

Šeštadienį po vidurdienio Klaipėdos rajono policijos pareigūnai skubėjo į Derceklių kaimą. Gyventoja pranešė, kad prieš ją smurtauja vyras. Pastarasis savo žmonai sudavė į veidą.

Policijos pareigūnams smurtautojo nepavyko sulaikyti. Atvykus vyro namie nebebuvo.

Į policiją šeštadienį apie 19.30 val. kreipėsi ir Vaitelių gyventoja. Moteris pasakojo, kad atėjęs neblaivus sugyventinis grasino susidoroti ir sudeginti jos namus.

Vyrui nustatytas beveik sunkus girtumo laipsnis – 2,5 promilės. Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pagalbos į policijos pareigūnus šeštadienį 20.50 val. kreipėsi ir kalotiškė. Moteris pasakojo, kad neblaivus vyras jai grasino peiliu. Smurtautojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,39 promilės. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Uostamiesčio policijos pareigūnai šeštadienį pradėjo aštuonis ikiteisminius tyrimus. Dauguma jų taip pat dėl smurto šeimoje. Dažniausiai neblaivūs vyrai smurtavo prieš moteris.


Šiame straipsnyje: smurtassmurtas šeimojepolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių