Quantcast

Neblaivus jaunuolis ketino surengti masinę žmogžudystę?

Velykų rytą, sekmadienį, Plungėje neblaivus jaunuolis sumanė neregėtą piktadarystę – viename Plungės daugiabutyje jis benzinu apipylė butų duris ir mėgino jas padegti, tačiau buvo sulaikytas.

Sekmadienio rytą, apie 8 val., Plungėje, V.Mačernio gatvėje, atėjęs į bendrabučio tipo namą jaunas vaikinas atsinešė pusės litro talpą su benzinu, kuriuo apipylė butų duris, benzino prilaistė ir koridoriuje. Tačiau savo piktų kėslų įvykdyti nespėjo, nes viena gyventoja, pajutusi kvapą, išėjo iš buto ir pašaukė pagalbą.

Netrukus piktadarys buvo sulaikytas, paaiškėjo, jog tai neblaivus (0,45 prom.) jaunuolis.

Panaši istorija mažiau nei prieš mėnesį nutiko Vilniuje. Ten kovo 7-osios naktį ketinta padegti Kalvarijų gatvėje esantį bendrabutį.

Ir tada gyventojai atsibudo pajutę stiprų benzino kvapą. O išėję į koridorių pamatė baisų vaizdą. Visas dvyliktojo aukšto koridorius buvo pripiltas benzino, prie butų durų prikrauta skudurų, kurie irgi apipilti benzinu. Prie lifto ir laiptinės benzino buvo pripilta itin gausiai, irgi prikrauta skudurų, išmirkytų degiame skystyje.

Buvo akivaizdu, jog kažkas pasistengė, kad prasidėjus gaisrui žmonės negalėtų pabėgti. Gyventojas, kuris pirmasis išėjo į koridorių, išgirdo bandomo uždegti žiebtuvėlio garsą. Bet jis neužsidegė. Manoma, padegėjas išgirdo, kad kažkas išėjo iš buto, todėl spruko nespėjęs padegti benzino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipėdietė

klaipėdietė portretas
Plungė tai - puikūs rūmai ir ,Dieve padėk, gyventojai

Tika

Tika portretas
tokius reikia utilizuoti nuo visuomenės, nes jie psichiškai nesveiki yra. Nes paleidus į laisvę, kas atsakys, kad jis vėl to pačio neketins padaryti.

X

X portretas
Tokius debilus reikia utelizuoti, nera debilo-nera bedos (problemos)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių