Quantcast

Neblaivūs „ereliai“ pliaže šokdino gelbėtojus, medikus ir policiją

Pirmosios Melnragės paplūdimyje nepilnamečiai chuliganai tyčiojosi iš tarnybų. Trys vaikinai vaidino, kad skendo, iškoneveikė į pagalbą atskubėjusius gelbėtojus. Į pliažą atvyko ir greitosios pagalbos medikai, ir policija.

Incidentas Pirmosios Melnragės paplūdimyje, už oficialaus pliažo ribos, ties bunkeriais, kilo ketvirtadienį apie 20 val. Čia laiką leido 15–16 metų amžiaus jaunuolių kompanija. Dalis jų vartojo alkoholinius gėrimus.

Trys vaikinai nuėjo maudytis. Gelbėtojai pastebėjo, kad šie skęsta. Vaikinai šaukėsi pagalbos. Dėl paauglių likimo nerimavo ir paplūdimyje buvę žmonės. Poilsiautojai taip pat skubėjo kviesti pagalbą.

Padėti pagalbos besišaukiantiems paaugliams ėmėsi ne tik Pirmosios Melnragės paplūdimyje budintys gelbėtojai, bet ir centrinio posto Antrojoje Melnragėje pajėgos. Jie skubėjo vandens motociklu, keturračiu. Į paplūdimį buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai.

Tačiau priplaukus paaiškėjo, kad vaikinai visai neskęsta. Šie pareiškė, kad tik pajuokavo. Gelbėtojams pradėjus aiškinti, kad taip elgtis nedera, išsišokėliai pradėjo juos koneveikti ir įžeidinėti.

Rėžė, kad elgiasi taip, kaip nori, ir tai ne gelbėtojų reikalas. Esą šie neturėtų aiškinti. Į paplūdimį buvo iškviesti policijos pareigūnai. Įsiaudrinę paaugliai koneveikė ir pareigūnus.

Trys skendimą suvaidinę vaikinai buvo išvežti į komisariatą. Vienam jų nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,87 promilės.

Biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandra Siakki tvirtino, kad toks jaunuolių elgesys šokiruoja. Jis pabrėžė, kad vaikinai nesupranta, ką daro.

„Ant kojų buvo sukeltos visos tarnybos. Dėl vaikinų gyvybių baiminosi ir poilsiautojai. Taip juokauti tikrai nederėtų. Kitą kartą įvykus nelaimei niekas gali nepatikėti ir pagalbos nekviesti“, – komentavo pavaduotojas.

Vakarą, kai kilo šis incidentas, jūra buvo rami. Tačiau baimintasi, kad vaikinai pakliuvo į duobę. Vieta, kur jie maudosi, yra pavojinga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pamastymas

pamastymas portretas
Jeigu kvailys nori nusižudyti kam jam turkdyti ?????????? Vienu(3) asilu(ais) mažiau .

Loreta

Loreta portretas
Kaip visada, spauda visad pagrazina... pati ten sedejau ir visa ivyki maciau... greitoji nebuvo iskviesta, pasirode tik papludimyje budinti slaugyta, gebetojai su vandens motociklu irgi nebuvo atplauke, tik atvaziave su keturraciu, pareigunams atvaziavus paugliai nebuvo agresyvus ir neatrode, kad koliotu juos, bet... esme vis del to, kad jie elgesi, labai neatsakingai ir visiskai neadekvaciai. Plauke toli uz pluduru, priplauke prie pluduro, kuris greiciausiai buvo zveju atzyma del tinklo, eme ja draskyti ir lauzyti..sukavo.. o is toli buten taip ir atrode, kad jie skesta! Tikiuosi jie gavo ne tik ispejimus, bet ir pinigines baudas, gal zijos, kad pries panas ne taip reikia maivytis!

Melnragė

Melnragė portretas
Matau danai, kaip vakarais, esant geram orui, tuntais paaugliai iš Maximos apsirūpinę gėrimais ir užkandžiais, traukia prie jūros.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių